Blog

 1. Waar wordt een yogabolster voor gebruikt?

  Yoga bolster kopen

  Waarvoor dient een yogabolster en wat zijn de verschillen? Lees meer over welke soorten yogabolsters er zijn en bij welke yogavormen ze worden toegepast.

  Lees meer »
 2. Dit is waarom iedereen van zoutlampen houdt

  Himalaya zoutlampen bieden tal van gezondheids- en leefomgevingsvoordelen. Ze zijn zeer gunstig voor in een yogastudio of meditatieruimte, of gewoon thuis. Zoutlampen nodigen uit en creëren een warme, ontspannen sfeer. Ontdek wat een zoutlamp voor jou kan betekenen.

  Lees meer »
 3. 10 factoren die bepalend zijn bij het kiezen van een yogamat

  Veel mensen die een eigen yogamat willen aanschaffen vragen zich af wat nou eigenlijk een goede yogamat is. In deze blog worden belangrijke aspecten uitgelegd die doorslaggevend kunnen zijn bij het kiezen van de juiste yogamat.

  Lees meer »
 4. Wat maakt Iyengar Yoga anders?

  Iyengar Yoga

  Als je nog niet bekend bent met Iyengar Yoga en meer wilt weten, lees dan verder. Dit artikel geeft uitleg over Iyengar Yoga, welke rekwisieten er worden gebruikt, en wat je van een Iyengar yogales mag verwachten.

  Lees meer »
 5. Een milieuvriendelijke yogamat?

  Milieuvriendelijke yogamat gebruiken?

  Aandacht voor het welzijn van mens en milieu past bij de yoga levensstijl. In deze blog lees je meer over de voordelen van eco yogamatten, en van welke materialen milieuvriendelijke yogamatten zijn gemaakt.

  Lees meer »