18 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogamatten Basis

Voor beginnende yogabeoefenaars zijn enkele van de meest gestelde vragen: "Moet ik een yogamat kopen?" En "Welke yogamat is het beste voor beginners?”

Het kopen van een goede yogamat is een goede investering en een eerste stap naar het maken van grote veranderingen in je yogabeoefening.

Moet ik een yogamat kopen?

Als je gebruik maakt van een yogamat in een studio dan weet je dat behalve jijzelf ook anderen yogi’s gebruik maken van deze matten. Als het dus gaat over hygiëne dan is het aanschaffen van een eigen yogamat zeker aan te raden. Bovendien zal het hebben van een eigen yoga mat je helpen bij het genot van je yogabeoefening!

Welke yogamat is het beste voor beginners?

Als beginnende yogi kun je instappen met een standaard yogamat, ook wel een basis yogamat genoemd. Onze basis yogamatten zijn van een prima kwaliteit en de belastbaarheid is redelijk bij niet al te intensief gebruik. De standaard yogamatten in ons assortiment zijn geschikt voor beginnende yogi’s en milde yogastylen.

Standaard yogamat

De standaard yoga mat is een prima basis voor de beoefening van yoga, en wordt tevens gebruikt als pilatesmat. Het zijn yogamatten met een redelijke goede grip en demping, gebaseerd op prijs-kwaliteitverhouding.

De standaard basis matten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en prints. We hebben ook yogamatten met 'Alignment Print', een minimalistisch lijnenspel op de yoga mat dat helpt om te controleren of je recht en symmetrisch staat tijdens yogahoudingen.

Meer informatie over de aanschaf van een yogamat kun je lezen in onderstaande link.

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg