19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Thee & Koffie

Al onze kruidentheeën hebben een heerlijke Ayurvedische melange van diverse kruiden en specerijen. In de thee proef je de aloude holistische traditie uit India, waarin de harmonie in lichaam, geest en ziel wordt benadrukt.

Shoti Maa - Het comfort van thee

Het is geen geheim dat de mentale stress van het moderne leven ons beïnvloedt. Shoti Maa ("kleine moeder") is een formule om je zintuigen op verschillende manieren te troosten. Traditionele en niet-zo-traditionele kruiden en specerijen worden gemengd om je een ervaring van meditatief welzijn te geven. Zeventien heerlijke brouwsels uit de ayurvedische traditie en elke kop Shoti Maa thee stimuleert de energiecentra in het lichaam - de chakra's.

Shoti Maa is een unieke collectie van Ayurvedische kruiden- en specerijentheeën. 16 theezakjes, allemaal zonder metalen nietje of lijm. Individueel afgedicht ter bescherming van de smaak en voor meer gebruiksgemak. Alle theeën zijn 100% biologisch.

Kaldi II - Groene Koffie

Kaldi II zijn groene ongebrande koffiebonen. Koffie is een vrucht. Groene koffiebonen zijn de rauwe zaden van koffiekersen die zijn gescheiden of "verwerkt" en die nog moeten worden geroosterd. Alle smaak- en smaakpotentieel van een koffie zit in dit groene zaadje.

Tegenwoordig wordt groene koffie steeds populairder voor gewichtsverlies. De groene koffiebonen schijnen vet op een snelle manier te verbranden. Indien je groene koffie aan je dieet wilt toevoegen raadpleeg dan eerst een arts.

Er zijn veel andere voordelen van het drinken van groene koffie, het ondersteunt bijvoorbeeld de bloedcirculatie, de hersenactiviteit, het verlagen van het cholesterolgehalte en ondersteunt ook bij het ontgiften van de lever.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg