Onderdelen 1 tot 32 van totaal 60

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 60

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Tops

Moderne stijlen, elegante, hippe en sportieve looks, de yoga tops in ons assortiment zijn gemaakt om vrij te kunnen bewegen en te combineren. Comfortabele yoga tops van zachte materialen en unieke ontwerpen. Biologische yoga kleding, gemaakt van eerlijke en duurzame stoffen.

Bij Yogini vind je yoga tops van verschillende yoga kledingmerken zoals bijvoorbeeld Jaya, OGNX, The Spirit of Om, Breath of Fire en Lilikoi, 

Soorten yoga tops

In onze ruime collectie yoga tops hebben wij lange tops, korte tops, tank tops, cropped tops, strakke tops, losse tops en yoga bra tops. Om je te helpen jouw zen te behouden tijdens jouw zoektocht, hebben we ons derde oog gebruikt om voor jou de beste yogatops te selecteren. Voor elke yogastijl hebben wij wel een geschikte top, variërend van ademende tot lichte duurzame materialen of biologische stoffen.

Wat voor soort yoga top heb ik nodig?

Het eerste waar je aan kunt denken als je op zoek bent naar een yogaoutfit, is wat voor soort yogi je bent. Het is belangrijker om een top te vinden die bij je yogastijl past dan om bij één merk te blijven. Als je van Bikram Yoga houdt, wil je een top waarvan de stof goed ventileert. Degenen die van een rustige yogastijl houden, kunnen kiezen voor een losse, lange top waarmee je je vrij kunt bewegen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg