Meditatie Stoelen

19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatiestoel

Meditatie Stoelen

De absolute harmonie tussen lichaam en geest is nodig tijdens een meditatiesessie. Elk ongemak tijdens de sessie kan gemakkelijk worden verstoord. Met een meditatiestoel kan dit probleem worden opgelost.

Zittend op een meditatiestoel zal je rug ontspannen en je pijn besparen als gevolg van de verkeerde houding tijdens het zitten.

Meditatiestoelen zijn speciaal ontworpen voor een goede comfortabele ondersteuning die nodig is om het maximale uit een meditatiesessie te halen. Een gewone stoel kan dit soort ondersteuning en comfort niet bieden. Meditatiestoelen zijn zeer effectief voor zowel beginners als gevorderden.

Voordelen meditatiestoel

  • Ondersteunt je gewicht
  • Biedt demping
  • Brengt de ruggengraat in een rechte lijn
  • Houdt de druk van je gewrichten af
  • Zorgt ervoor dat ledematen tijdens de meditatie niet in slaap vallen
  • Maakt het gemakkelijker om te concentreren op mediteren in plaats van de houding
  • Motiveert om te mediteren

Meditatiestoel BackJack

De BackJack vloerstoel biedt precies de ondersteuning die je nodig hebt voor jouw rug. De vloerstoel is zeer stabiel dankzij het doordachte ontwerp. Je hebt nooit het gevoel dat je omvalt als je achterover leunt in deze stoel. Het stalen frame ondersteunt de rug, terwijl de dichte zitting van schuim een comfortabel zacht kussen voor de rug en billen vormt.

Een meditatiestoel neemt meer ruimte in dan een meditatiekussen, maar de Back Jack vloerstoel kan gemakkelijk worden opgevouwen en is daardoor eenvoudig op te bergen. De stoel is niet zwaar, dus makkelijk mee te nemen.

Meditatiestoel Mandir

De Mandir meditatiestoel is de verbeterde versie van de BackJack meditatiestoel en daardoor de meest populaire stoel die wordt gebruikt voor meditatie. Het ontwerp is perfect voor mensen die rugsteun nodig hebben terwijl ze mediteren. De Mandir vloerstoel kan snel en eenvoudig worden gemonteerd en biedt extra comfort. De stoel heeft dikke bekleding op de zitting en de rugleuning, dit maakt het gemakkelijk en comfortabel om laag op de grond te zitten.

Als aanvulling op de Mandir meditatiestoel zijn er de Mandir kussens, verkrijgbaar in het vierkant en rechthoekig. 

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg