Wellness

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wellness

Wellness badjas

De fluweelachtige zachte badjassen van Spirit of Om zijn er voor zowel dames als voor heren. De badjassen zijn ideaal om mee te nemen tijdens een heerlijk verwendagje naar een Wellness Spa, ideaal voor gebruik in de sauna of gewoon tijdens ontspanning.

Onze comfortabele Spirit of Om Wellness Badjassen zijn versierd met unieke geborduurde chakra symbolen. Daarnaast zijn deze badjassen voorzien van micro kleine edelstenen, Rose Quartz en Amethist. Deze edelstenen zijn behalve mooi ook nog eens effectief, ze verminderen namelijk stress doordat ze op harmonieuze wijze de chakra energieën reinigen.

Wellness broeken

The Spirit of Om Wellness broeken in ons assortiment worden door iedereen gedragen. Deze mooie kwaliteitsbroeken zijn zowel voor dames als voor heren.

Behalve dat deze comfortabele broeken zeer geliefd zijn bij yogi’s, worden deze broeken ook veel gedragen door Wellness therapeuten. De broeken hebben een aangenaam zitcomfort omdat ze gemaakt zijn van een zachte biologische katoen, ze zijn elastisch en ruimvallend, hebben een rechte snit en bovendien een prettig zittende tailleband.

Draag deze Spirit of Om broek wanneer je maar wilt, zelfs in je vrije tijd of op weg naar de sauna.

Badlakens The Spirit of Om

De luxe badhanddoeken van The Spirit of Om zijn behalve een ideaal badlaken ook zeer geschikt als handdoek voor in de sauna of het zwembad.

Wat bijzonder is aan deze saffraan gekleurde handdoeken is dat ze voorzien zijn van het Flower of Life symbool, dat staat voor energie, het leven en de verbinding tussen alles.

Bovendien zijn er in de punten van de badlakens kleine rozenkwarts en amethist edelsteentjes verwerkt. Deze edelstenen staan bekend om hun kalmerende werking. Ze geven harmonie en reinigen de chakra’s.

Wellness kussens

Onze Bodhi en The Spirit of Om kussens in ons assortiment worden veelal gebruikt bij ontspannings, massage en therapeutische behandelingen. De kussens dienen ter ondersteuning van het hoofd of andere lichaamsdelen.

De Bodhi kussens zijn rijkelijk gevuld met boekweit waardoor ze zich goed vormen naar het lichaam.

De Spirit of Om kussens zijn goed gevuld met zuivere wol of veren en bieden een warme, zachte ondersteuning.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg