12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Oorkaarsen Naturhelix

De Naturhelix oorkaarsen zijn handgemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De Naturhelix Organic Ear Candles worden gemaakt van biologische bijenwas en biologische, ongebleekte katoen, geleverd door gecontroleerde leveranciers. De zachte warmte en dampen uit de oorkaars zorgen ervoor dat het oorsmeer zacht wordt en uitzet, zodat het binnen enkele dagen vanzelf het oor uit komt. Het meest voorkomende misverstand over oorkaarsen is dat ze het oorsmeer, bacteriën e.d. uit het oor trekken, dat is dus gewoon niet waar!

Het gebruik van oorkaarsen:

Het is een eenvoudige natuurgeneeskundige manier die je gewoon thuis kunt toepassen. Wanneer u de oorkaars op de gehoorgang plaatst zal de warmte van de brandende oorkaars en de lichte trilling van de lucht binnenin de oorkaars zorgen voor een betere doorbloeding en een weldadig effect op het gebied van het oor, de neus en de keel. Belangrijk is om te zeggen dat het hele proces een heel ontspannende ervaring is, waardoor ook stress kan worden afgebouwd. Hoe worden oorkaarsen gemaakt: Het woord 'oorkaars' is wat misleidend, omdat het hier niet gaat om een traditionele kaars.

De oorkaars is namelijk hol, hij heeft geen pit en hij wordt gemaakt van katoendoek, gedrenkt in een mengsel van bijenwas en aardwas (ozokeriet). De effecten van deze oorkaars kunnen nog worden versterkt door gebruikmaking van essentiële oliën. In zo'n geval is het oppervlak aan de binnenkant van de kaars gedrenkt in een mengsel van deze olie, of ze worden meteen door het wasmengsel gedaan.

Lees voor gebruik de bijsluiter en/of de verpakking.

Ayurveda Oorverzorging

Biosun oorkaars therapie

De oorkaars therapie voor de activering van de doorbloeding in het oor en hoofd, afkomstig van de Zuid Amerikaanse Hopi indianen. Oorkaarsen als Ayurvedische reinigingstechniek voor de hoofdholtes. De lichte trilling die het branden van de oorkaars op het trommelvlies teweeg brengt zorgt voor een heerlijke, aangename ontspanning.

100% Natuurlijke grondstoffen

Biosun en Naturhelix oorkaarsen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke grondstoffen.

Gebruik oorkaarsen bij:

  • Oorontsteking, pijn of prop in het oor
  • Doofheid en gehoorzwakte
  • Ontsteking van neus en bijholten
  • Voorhoofdsholteontsteking
  • Oorsuizingen
  • Migraine
  • Neusverkoudheid
  • Stress
  • Activeren van stofwisselings- en lymfefuncties in het hoofd

Het werken met oorkaarsen is een aanvullende behandelmethode en mag nooit gezien worden als vervanging van professionele medische hulp. Bij twijfel raadpleeg uw dokter, therapeut of apotheker.

Niet gebruiken bij: kinderen jonger dan 3 jaar, allergieën voor ingrediënten, tumoren of cysten, infecties, na oor operatie en als er sprake is van kunstmatige ooringang, implantaten, kunstmatig of beschadigd trommelvlies plaats dan de kaars direct achter de oorlel. Lees voor gebruik de bijsluiter en/of verpakking.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg