Naturhelix oorkaarsen Tijm 2 stuks

Naturhelix oorkaarsen Tijm 2 stuks

Naturhelix oorkaarsen Propolis 2 stuks

Naturhelix oorkaarsen Propolis 2 stuks

Naturhelix oorkaarsen Tea Tree 2 stuks

Naturhelix oorkaarsen Tea Tree 2 stuks

Naturhelix oorkaarsen Tijm 2 stuks

ARTIKELNUMMER
PH2290638

Naturhelix oorkaarsen Tijm 2 stuks, een oorkaars masseert door een lichte trilling het trommelvlies en stimuleert de energiepunten.

€ 5,75
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Naturhelix oorkaarsen Tijm 2 stuks

De Naturhelix oorkaarsen zijn handgemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De Naturhelix Organic Ear Candles worden gemaakt van biologische bijenwas en biologische, ongebleekte katoen, geleverd door gecontroleerde leveranciers. De zachte warmte en dampen uit de oorkaars zorgen ervoor dat het oorsmeer zacht wordt en uitzet, zodat het binnen enkele dagen vanzelf het oor uit komt. Het meest voorkomende misverstand over oorkaarsen is dat ze het oorsmeer, bacteriën e.d. uit het oor trekken, dat is dus gewoon niet waar!

  • Oorkaarsen met geurende olie
  • Afmeting: Ø onderkant 10 mm, bovenkant 15 mm, lengte: circa 24 cm
  • Brandtijd: circa 11 minuten.

Het gebruik van oorkaarsen kan helpen in geval van: chronische oorproblemen (verhard oorsmeer, oorpijn, bijholteklachten), bij verkoudheid, slijmvliesontsteking, hoofdpijn, zere keel, bij hooikoorts, allergie en voor iedereen die buiten werkt of in stoffige ruimtes, regelmatig vliegt of aan watersport doet.

Niet gebruiken: bij kinderen jonger dan 3 jaar en in geval van allergie voor een van de ingrediënten (zoals op de verpakking staat), als er sprake is van tumoren of cysten in het oor, bij infectie of ontsteking van de oorschelp, na een oor operatie, als er sprake is van kunstmatige oor ingang, implantaten, kunstmatig of beschadigd trommelvlies plaats dan de kaars direct achter de oorlel.

Lees voor meer informatie over het gebruik de bijsluiter goed door.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Naturhelix oorkaarsen Tijm 2 stuks
Uw waardering