Yoga Handdoeken

20 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

20 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Handdoeken

Yoga handdoek

Een yoga handdoek is prettig tijdens yoga, ze zijn super zacht, zeer vocht absorberend, antibacterieel en hygiënisch.

Yogamat grip handdoek 

Deze yogahanddoeken, ookwel grip towels genoemd, hebben speciale anti-slip noppen zodat de yogahanddoek perfect op de yogamat blijft liggen.

De yogamat handdoeken zijn hygiënisch en super vochtabsorberend. Bovendien zorgen ze ervoor dat handpalmen en voeten niet wegglijden tijdens het uitvoeren van  yogaoefeningen. Deze handdoeken zijn geschikt voor alle yogavormen, en omdat de handdoeken zeer goed vocht opnemen zijn ze uitermate geschikt voor Bikram Yoga en Hot Yoga.

Handdoeken The Spirit of Om

De luxe handdoeken van The Spirit of Om zijn behalve een ideaal badlaken ook zeer geschikt als handdoek voor over de yogamat. Ze bieden extra warmte en comfort tijdens rustige yogaoefeningen.

Wat bijzonder is aan de saffraan gekleurde handdoeken is dat deze zijn voorzien van het Flower of Life symbool, dat staat voor energie, het leven en de verbinding tussen alles.

Daarnaast zijn er in de punten van de handdoek kleine rozenkwarts en amethist edelsteentjes verwerkt. Deze edelstenen staan bekend om hun kalmerende werking. Ze geven harmonie en reinigen de chakra’s.

Hamamdoek

Een hamamdoek wordt met name gebruikt in de sauna, maar is naast handdoek ook heel prettig te gebruiken als omslagdoek of luchtige deken tijdens de savasana houding aan het einde van een yogales. De hamamdoek is licht in gewicht en snel drogend.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg