Yoga Kleding Heren

Yoga kleding merken

In assortiment yoga kleding voor heren hebben wij yoga kledingmerken opgenomen waarvan de ontwerpers staan voor biologische materialen en duurzaamheid. Deze designers hebben allen hun eigen specifieke en fascinerende visie.

De merken in onze yogakleding collectie zijn onder meer Lilikoi, Flying Love Birds, Yogamasti, Kamah, People Wear Organic, OGNX, Kismet, Yogistar, Asquith London, Breath of Fire, The Spirit of Om en Jaya. De kleding van deze populaire merken worden overwegend in Europa geproduceerd.

yogakleding heren

Yoga Kleding Heren

Yoga short

Het dragen van een yoga short is comfortabel vanwege de optimale bewegingsvrijheid. Natuurlijk zijn niet alle yoga shorts hetzelfde. In ons assortiment hebben wij verschillende yoga korte broeken. Sommige zijn strakker en elastischer, andere zijn los en gemaakt van sneldrogend materiaal. Bekijk onze collectie yoga shorts heren.

Yoga broek

Yoga broeken zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende modellen zoals ruimvallend, aansluitend, baggy of capri. Voor ieder wat wils. Wil je weten of er iets voor je bij zit? Ontdek de collectie yoga broeken heren.

Yoga top

Yoga tops zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een optimale pasvorm, gericht op het beoefenen van yoga. Meestal heeft hierbij de voorkeur dat de schouderbladen vrij blijven om flexibel en ongestoord te kunnen bewegen. Bekijk onze heren yoga tops.

Yoga T-shirt

Yoga T-shirts zijn er in verschillende modellen, shirts met v-hals, ronde hals en polo. Alle uitvoeringen zijn er in effen, of voorzien van moderne prints en details die veelal op yoga gericht zijn. Ontdek onze yoga t-shirts heren.

Yoga longsleeve

De comfortabele longsleeve shirts of sweatshirts zijn speciaal ontwikkeld voor yoga. Ontdek de collectie yoga longsleeves heren.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg