Lifestyle

De manier van leven is voor iedereen verschillend. Yogini is gefascineerd door de diepgaande yoga filosofieën waarin de oude vedische yoga geschriften beschreven staan. Deze geschriften kun je als levensstijl aannemen om zo zuiver mogelijk te worden of te zijn, en waarmee je een meditatieve levenshouding kunt ontwikkelen.

De zintuigen nemen constant waar. Voelen, zien, horen, proeven en ruiken is wat onze gemoedstoestand beïnvloed. Door middel van onze zintuigen geven we uiting aan onze persoonlijke smaak en creëren daarmee een eigen harmonische leefomgeving.

Kleuren, geuren, symbolen, klanken en energieën beinvloeden sfeer. Lees meer over Yoga Lifestyle.

Sfeerproducten Yoga Lifestyle

Yogini tracht een bijdrage te leveren aan een harmonische leefomgeving door sfeermakende producten aan de bieden. Deze sfeerproducten zijn door ons met gevoel en uiterste zorg geselecteerd, waardoor ze yoga, meditatie, leef en werkruimtes positief kunnen beïnvloeden.

Yogini verkoopt uitsluitend sfeerproducten die passen bij een yoga lifestyle. Voor vele yogi’s is een sobere sfeer rustgevend. Sommige yogi’s willen graag de positieve en unieke werking van spirituele symbolen in hun leefomgeving hebben. Deze spirituele symbolen, zoals bijvoorbeeld de Flower of Lifeof OM zijn verwerkt in veel van onze lifestyle sfeerproducten.

Chakra producten

De chakra filosofie vertelt ons dat alles bronnen van energie zijn met allerlei specifieke functies. Deze energiebronnen bestaan uit de drie-eenheid elementen van energie zoals positief, negatief en neutraal. Door je aandacht daarop te richten en je er bewust van te worden, kun je daarmee harmoniseren.

In ons assortiment sfeerproducten hebben wij diverse chakra producten die ondersteuning bieden bij het in balans brengen van de verschillende chakra's, zoals bijvoorbeeld chakra kaarsenklankschalen en edelstenen

Sfeer is bepalend

Sfeer is een gevoel dat kan worden ervaren in een bepaalde omgeving of ruimte en kan heel bepalend zijn voor je gemoedstoestand. Er zijn verschillende aspecten die een sfeer kunnen versterken zoals vorm, licht, energie, materiaal, geur, kleur of geluid.

Design wordt gebruikt om ontwerpen en ideeën tot uitdrukking te brengen. Design heeft te maken met gevoel en vooral met persoonlijke smaak. Mooi design staat gelijk aan functionele schoonheid en wordt veelal bepaald door trends. Mode trends spelen een grote rol in de ontwerpwereld, denk bijvoorbeeld aan stoffen, kleuren, materialen, vormen en stijlen. Deze trends worden eveneens vertaald naar allerlei verschillende lifestyle producten.

Ontdek het ruime assortiment lifestyle producten van Yogini, producten met betekenis en die je met al je zintuigen kunt waarnemen.

 

yoga lifestyle interieur