Lifestyle

De manier van leven is voor iedereen verschillend. Yogini is gefascineerd door de diepgaande yoga filosofieën waarin de oude vedische yoga geschriften beschreven staan. Deze geschriften kun je als levensstijl aannemen om zo zuiver mogelijk te worden of te zijn, en waarmee je een meditatieve levenshouding kunt ontwikkelen.

De zintuigen nemen constant waar. Voelen, zien, horen, proeven en ruiken is wat onze gemoedstoestand beïnvloed. Door middel van onze zintuigen geven we uiting aan onze persoonlijke smaak en creëren daarmee een eigen harmonische leefomgeving.

Kleuren, geuren, symbolen, klanken en energieën beinvloeden sfeer. Lees meer over Yoga Lifestyle.

Sfeerproducten Yoga Lifestyle

Yogini tracht een bijdrage te leveren aan een harmonische leefomgeving door sfeermakende producten aan de bieden. Deze sfeerproducten zijn door ons met gevoel en uiterste zorg geselecteerd, waardoor ze yoga, meditatie, leef en werkruimtes positief kunnen beïnvloeden.

Yogini verkoopt uitsluitend sfeerproducten die passen bij een yoga lifestyle. Voor vele yogi’s is een sobere sfeer rustgevend. Sommige yogi’s willen graag de positieve en unieke werking van spirituele symbolen in hun leefomgeving hebben. Deze spirituele symbolen, zoals bijvoorbeeld de Flower of Life of OM zijn verwerkt in veel van onze lifestyle sfeerproducten.

Chakra producten

De chakra filosofie vertelt ons dat alles bronnen van energie zijn met allerlei specifieke functies. Deze energiebronnen bestaan uit de drie-eenheid elementen van energie zoals positief, negatief en neutraal. Door je aandacht daarop te richten en je er bewust van te worden, kun je daarmee harmoniseren.

In ons assortiment sfeerproducten hebben wij diverse chakra producten die ondersteuning bieden bij het in balans brengen van de verschillende chakra's, zoals bijvoorbeeld chakra kaarsen, klankschalen en edelstenen

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg