22 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Massage Producten

De yoga massage ballen zijn ideaal om de spieren los te maken, de balans kussens zijn speciaal ontworpen voor de beoefening van de balans, coördinatie en om het reactievermogen te trainen. De yoga massage producten zijn ook geschikt voor revalidatie oefeningen.

Vital Acupressuur massage

De vitaliserende mat is heilzaam bij stress, nek- en hoofdpijn, rug en pijn in de gewrichten, bij spanning, ischias, chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, spijsverteringsstoornissen, bloedsomloop en meer. Kussen en mat zijn afzonderlijk en gecombineerd te gebruiken. Het kussen kan met klittenband worden bevestigd aan de mat.

Theraline ondersteuningskussen

Het Theraline ondersteunende kussen wordt gebruikt als stabiel ondersteuningskussen tijdens verschillende behandelingen, ook zeer geschikt als voedingskussen. Het ondersteuningskussen sluit perfect aan op het lichaam.

Shiatsu massage

Het apparaat kunt u instellen op het nek en schouder gebied. De Shiatsu massage heeft naast de massage functie een warmte functie. Het apparaat wordt gebruikt voor de rug, beenspieren en voeten.

Massage Roller Stick

Massage Roller Stick cq. stok vooral voor de lange spieren van de dijen en kuiten, spieren met een variabele druk behandelen. Hechting van het bindweefsel kan worden opgelost door regelmatig gebruik van de massage stokken.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg