21 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Massage Producten

Massage bal

De yoga massage bal is een zeer effectief zelfhulpmiddel dat spieren kan versterken, gewrichten kan losmaken, flexibiliteit kan vergroten en de bloedstroom kan stimuleren. In ons assortiment yogaballen hebben wij verschillende uitvoeringen, groottes en stevigheden om specifieke delen van het lichaam te masseren.

Triggerpoint massage roller

De speciale structuur van de buitenrol stimuleert spiervezels, weefsel en energiepunten wanneer de roller wordt gebruikt. De triggerpoint massage roller is met name geschikt voor de boven- en onderrug, maar ook voor de onderste ledematen.

Tratac massage rol

De Tratac massage rol is een harde rol met groeven voor een extra sterk massage effect. Een massage met deze rol ondersteunt het herstel van gestreste spieren en gaat effectief de verkleving van het fascieweefsel tegen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de toevoer van voedingsstoffen in het weefsel wordt verbeterd. Bij regelmatig gebruik kan de massage roller tevens cellulitis verminderen.

Massage roller stick

Met de massage roller stick kun je variabele druk gebruiken om individuele spierdelen te behandelen, met name de lange spieren van de dijen en kuiten. Het gestructureerde oppervlak van de buitenrol stimuleert spiervezels en myofasciale structuren, zodat spanningen kunnen worden opgelost en pijn kan worden voorkomen. Door regelmatig gebruik van de massagestick kunnen verklevingen van het bindweefsel worden losgemaakt.

Vital Acupressuur massagemat

Rust en innerlijke balans kunnen gemakkelijk verloren gaan in het dagelijks leven. Meditatie kan helpen bij het ontsnappen aan de drukte van alledag, gewoon onszelf zijn en tot rust komen. De acupressuur mat draagt bij aan ontspanning en heeft een meditatieve effect. Een doordacht concept, hoogwaardige verwerking, duurzaam materiaal, aantrekkelijke kleuren en designs maken de acupressuur mat van Vital de nummer één keuze als het gaat om ontspanning, massage en meditatie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg