23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogamatten Design

Design yogamatten zijn yogamatten met verschillende prints. Deze matten bieden naast de uitstekende eigenschappen voor de Asana oefening ook een speciale uitstraling en inspireren door hun prachtige patronen.

Een design yogamat is individueel en stijlvol

Een mooi ontwerp is plezierig voor het oog en het hart. Het maakt je mat ook speciaal en herinnert je aan iets dat je positief associeert met elke yoga sessie. Verschillende smaakvolle ontwerpen met yoga symbolen van subtiele patronen tot opvallende prints maken de design yogamatten van Bodhi felbegeerde matten, die met hun speciale uitstraling hoogtepunten zijn van ons assortiment.

Kenmerken design yogamat?

De meeste yogamatten in ons assortiment design yogamatten zijn gebaseerd op de effen yogamatten. De design matten hebben de kenmerken van de effen matten, alleen verschillen ze doordat ze voorzien zijn van een unieke inspirerende prints. Meer informatie over de productkenmerken vind je in de gedetailleerde individuele beschrijvingen van de verschillende design yogamatten.

Design yogamat voor een betere uitlijning

De yogamat Alignment dankt zijn ontwerp aan pragmatische claims: hun speciale doel is om je een oriëntatie voor asana's te geven. Vooral in yogastijlen, waar veel belang wordt gehecht aan een bepaalde afstemming, kan deze kleine hulp zeer welkom zijn. Veel yogi's waarderen het praktische ontwerp van de yogamat plus aligment en willen het niet missen tijdens het beoefenen van de asana’s.

Design yogamat met OM symbool

De yogamat OM Mantra toont de Om als een Devanagari-symbool. De welbekende Bija mantra heeft een hoge prioriteit in yoga en wordt door velen geassocieerd met yoga. Daarom ontbreekt een design yogamat met het OM in ons aanbod natuurlijk niet. Eenvoudig maar mooi en altijd een veelbelovend statement!

Design yogamat met de Flower of Life

De Flower of Life is een oud symbool van bescherming, dat vandaag de dag steeds meer wordt gewaardeerd. Dit prachtige symbool staat afgebeeld op de yogamat Flower of Life. Een unieke mat! Bestel deze unieke, prachtige design yogamat en geniet elke yogasessie van de inspirerende Flower of Life.

Design yogamat met panorama

Een yogamat met afbeelding is nog vrij nieuw in het assortiment en voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de design yogamatten: deze designmat verrast met full-length fotoprints, momenteel met drie verschillende motieven. Zet jezelf meteen in de vakantiestemming, onthoud de magie van de natuur, duik in de visuele werelden!  Overigens is deze mat zeer geschikt voor Hot Yoga en Bikram Yoga omdat deze ook onder invloed van vocht een goede grip heeft.

Design yogamat van uitstekende kwaliteit

Zoals eerder vermeldt verschillen de design yogamatten qua eigenschappen niet van de andere identieke soort yogamatten in ons assortiment. Ze worden niet alleen gekenmerkt door de prachtige prints, maar hebben natuurlijk ook dezelfde uitstekende kwaliteit en bruikbaarheid als alle andere matten. Het geweldige ontwerp is om zo te zeggen de kers op een mat van de gebruikelijke hoge kwaliteit.

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg