Ayurveda Massage

Ayurveda Massage

Hotstone massage

Hotstone massage is een massage met warme stenen. Deze vorm van massage stimuleert bepaalde processen, ontgift, ontspant en maakt bewust. De stenen (Basaltstenen) worden verwarmt in een speciale verwarmer tot 45 graden.

Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Massage Olie 19
  2. Massage Matten 15
  3. Massage Overige 11

Himalaya Zout Scrub massage

Geniet van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van een Himalya Zout Scrub massage. Gebruik zout in combinatie met geurige oliën, het voelt geweldig, maar weet je wat de werkelijke fysieke voordelen van een Zout Scrub massage zijn?

Voordelen Himalaya zout scrub massage

Veel zouten, zoals Himalaya zout, bevatten mineralen die ontstekingen kunnen verminderen. Bij vermenging met oliën voor een scrubbehandeling, kan zout de vermoeide en droge huid aanvullen.

Een zout scrubmassage verwijdert ook dode huidcellen die anders hard kunnen worden. Dode huidcellen maken de huid droog en minder elastisch. Het scrubben met zout verwijdert droge, overtollige huidschilfers en onthult de soepele zachte huid eronder. Poriën raken verstopt door vuil en bacteriën die zich in de loop van de tijd kunnen ophopen. Zout heeft antibacteriële eigenschappen, dus is het nuttig voor het behoud van een bacterievrije huid en het voorkomen van jeuk. De schurende wrijving van het zout op de huid stimuleert ook de circulatie van bloed. Dat is wat de huid een aantrekkelijke en roze uitstraling geeft na het scrubben.

Dit proces van het verwijderen van dode huidcellen en vuil stimuleert ook de regeneratie van nieuwe huidcellen. Het lichaam wordt gestimuleerd om nieuwe, gezonde huidcellen te produceren die de huid strakker maken en er jonger en steviger uit laten zien. Al deze voordelen maken dat je huid schoner, zachter en steviger aanvoelt, en dat je er bovendien rooskleuriger en jonger uitziet.

scrub massage