Yoga Matten

Yogamat

Een kwalitatieve yoga mat met goede grip en anti-slip is een essentieel onderdeel voor iedereen die yoga beoefent. De yogamat is ontwikkeld om de verschillende asana’s of yoga houdingen veilig en comfortabel uit te voeren. Een yoga mat is in vrijwel iedere kleur en verschillende materialen verkrijgbaar. De juiste yogamat bevordert een betere bloeddoorstroming tijdens het beoefenen van de yoga.

Yogamat online kopen

Een yogamat is bedoeld om een comfortabele en schokdempende basis te geven tijdens een yoga oefening. Er zijn vele yogamatten online verkrijgbaar, maar welke kiest u? Bekijk hierboven de collectie yogamatten van Yogini, deze is weloverwogen samengesteld. Een goede yoga mat is slipvast en heeft een goede drukverdeling, zodat de doorstroming van bloed en energie verbetert. Veel voorkomende materialen zijn PVC, TPE, rubber of schapenwol.

Yogamat materialen

Yogamatten worden gemaakt van verschillende materialen zoals natuurrubber, rubber, pvc, schapenwol, tpe, kurk, gras of katoen.

Meer informatie over yogamatten

yogamat 

 

Yoga Matten

Geen enkele yoga oefening is compleet zonder een goede yoga mat. Net als de verschillende soorten yogavormen, zijn yogamatten verkrijgbaar in een reeks keuzes. Van extra dun tot dik, van open cel structuur tot gesloten cel structuur, normale grip of sticky grip, brede en lange lengtes, goede yogamatten zijn er in verschillende soorten om aan de behoeften van elke yogabeoefenaar te voldoen.

Kies een goede yogamat door een felgekleurde mat of een mat met design te kiezen, of een yogadeken en extra yogakussen om knieën en gewrichten te ondersteunen. Je kunt yogamatten en accessoires aanschaffen als uitrusting voor je yogastudio. Groothandel kortingsprijzen zijn beschikbaar bij de inkoop in bulk.

Kies uit professionele yogamatten, standaard yogamatten of ecologische yogamatten. We hebben yogamatten voor iedereen. Dunne, lichtgewicht matten zijn handig voor reizen, terwijl dikkere matten met extra grip perfect zijn voor milde yogavormen of pilates. 

Ontdek onze vele soorten yogamatten en hun eigen unieke eigenschappen. De yogamatten zijn afgestemd op de verschillende yogavormen die er zijn, en de specifieke wensen of eisen die je als yogabeoefenaar hebt.

De dikte van een yogamat

De dikte van je yogamat verschilt soms per yogastijl. Wanneer je veel bezig bent met staande houdingen en balansoefeningen, is een dunnere mat fijn. Zo houd je meer grip op de grond. Wanneer je veel liggende en zittende houding op de mat maakt, is een iets dikkere mat fijn. Zo voorkom je pijn aan je knieën en ruggengraat. Yogamatten zijn er tussen de 3 en 10 mm en de meest voorkomende dikte is tussen de 4 en 6 mm.

Een yogamat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg