Yoga Matten

Yogamat

Een kwalitatieve yoga mat met goede grip en anti-slip is een essentieel onderdeel voor iedereen die yoga beoefent. De yogamat is ontwikkeld om de verschillende asana’s of yoga houdingen veilig en comfortabel uit te voeren. Een yoga mat is in vrijwel iedere kleur en verschillende materialen verkrijgbaar. De juiste yogamat bevordert een betere bloeddoorstroming tijdens het beoefenen van de yoga.

Yogamat online kopen

Een yogamat is bedoeld om een comfortabele en schokdempende basis te geven tijdens een yoga oefening. Er zijn vele yogamatten online verkrijgbaar, maar welke kiest u? Bekijk hierboven de collectie yogamatten van Yogini, deze is weloverwogen samengesteld. Een goede yoga mat is slipvast en heeft een goede drukverdeling, zodat de doorstroming van bloed en energie verbetert. Veel voorkomende materialen zijn PVC, TPE, rubber of schapenwol.

Yogamat materialen

Yogamatten worden gemaakt van verschillende materialen zoals natuurrubber, rubber, pvc, schapenwol, tpe, kurk, gras of katoen.

Lees meer over de yoga mat.

yoga mat 

 

Yoga Matten

De yogamat wordt gemaakt uit verschillende materialen; natuur-rubber, pvc, schapenwol, tpe, kurk, gras of rubber.

Het is prettiger om op een yoga mat te staan, zitten of liggen dan op een andere ondergrond. Al werd yoga eeuwenlang zonder yogamat beoefend, sinds de jaren '50 hechten we meer aan hygiëne en comfort, wat de ontwikkeling in gang heeft gezet tot het produceren van verschillende yogamatten, die aan alle wensen voldoen.

Waar moet een yogamat aan voldoen

Een goede yogamat is slipvast waardoor de handen en voeten niet wegglijden, biedt comfort en is schokdempend. Wat verder belangrijk is om te kiezen voor een yogamat is de drukverdeling. Een goede yogamat zorgt voor een betere doorstroming van het bloed omdat er een gelijkmatige drukverdeling is bij het raakvlak en om blessures voorkomen.

Welke yogamat kiest u?

Bij de aanschaf van een yogamat heeft u onder andere te maken met: de vorm van yoga die u beoefent, persoonlijke voorkeur voor materiaal, intensiviteit van het gebruik van de yogamat, wordt de yogamat steeds op dezelfde plek gebruikt of neemt u de yogamat mee en uw lichaamsbouw.

Meer weten over yoga matten?

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg