Yoga Matten

Een goede yoga oefening begint met een goede yogamat. Net als de verschillende soorten yogavormen, zijn yogamatten verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van dun tot dik, met een open cel structuur of gesloten cel structuur, normale grip of sticky grip, brede en lange lengtes, goede yogamatten zijn er in verschillende soorten om aan de behoeften van elke yogabeoefenaar te voldoen.

Lees meer

Hoe de juiste yogamat te kiezen?

Yoga is populair geworden voor mensen die plezier willen hebben in een fysieke routine waarin lichamelijke gezondheid en mentaal bewustzijn samenvloeien. Yoga is een dynamische activiteit waarbij yogabeoefenaars zich uitrekken, buigen en draaien. Deze yogahoudingen worden uitgevoerd met absolute balans en mentale focus.

Om ervoor te zorgen dat je als yogabeoefenaar altijd een stevige en comfortabele basis hebt voor het uitvoeren van yoga, is het raadzaam een yogamat te gebruiken die aan jouw bewegingen en yogastijl voldoet. Yogamatten worden gemaakt in verschillende diktes, materialen, stijlen en kleuren, waarbij elke factor bijzondere voordelen biedt voor verschillende gebruikers.

De vraag is niet per se wat een perfecte yogamat maakt, maar welke kwaliteiten in een yogamat ervoor zorgen dat je je goed voelt tijdens een yogales. Als je wilt investeren in een hoogwaardige yogamat, houdt dan de volgende factoren in gedachten bij het kiezen van jouw ideale yogamat.

Belangrijke factoren bij het kiezen van de juiste yogamat.

Yoga mat kopen