Voedings supplementen

Voedings supplementen

Natuurlijke voedingssupplementen

Als je geen voedzaam en gevarieerd eetpatroon hebt, kunnen sommige supplementen je helpen voldoende hoeveelheden essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Voedingssupplementen kunnen echter niet de plaats innemen van de verscheidenheid aan voedingsmiddelen die belangrijk zijn voor een gezond voedingspatroon.

Lees meer

Holisan

Holisan is al ruim 25 jaar dé ayurveda specialist en heeft zich ontwikkeld tot de beste leverancier van Ayurvedische kruidenpreparaten en andere aanverwante gezondheidsproducten. Holisan levert een assortiment van ruim 700 producten aan therapeuten, artsen en apotheken in heel Europa. Daarbij hebben zij een groeiend assortiment met Ayurvedische producten voor consumenten.

Kwaliteit Holisan

Holisan streeft naar excellentie, als het gaat over kwaliteit. De producten van Holisan worden veelal speciaal vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten gevestigd in India en voldoen aan de strenge Nederlandse eisen. De producten worden alleen toegelaten na zorgvuldige kwaliteitscontrole door onafhankelijke laboratoria.

Holisan Health Products organiseert bovendien vele lezingen, workshops en seminars over interessante en bijzondere onderwerpen benaderd vanuit de Ayurveda. Deze door beroepsverenigingen geaccrediteerde lezingen/workshops worden gegeven door ervaren gastdocenten en zijn voor artsen, therapeuten, medisch en paramedisch personeel, schoonheidsspecialisten en diëtisten.

In verband met de nieuwe Europese Wetgeving mag er bij bepaalde producten op de verpakking of bijsluiter niet meer vermeld worden waar het product voor bedoeld is. Holisan kan in dit geval advies geven. Het gebruik van kruidenpreparaten en voedingssupplementen is op eigen risico. Lees voor gebruik van het product altijd de gebruiksaanwijzing en raadpleeg bij twijfel een arts.

Holisan kruidenpreparaten