Holisan

Holisan is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van Ayurveda kruidenpreparaten en heeft het meest volledige productlijn. Het assortiment bestaat uit een diversiteit aan producten, gebaseerd op de Ayurvedische gezondheidsleer, en is nog altijd groeiende. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en onderhevig aan kwaliteitscontroles.

In verband met de nieuwe Europese Wetgeving mag er op bepaalde producten op de verpakking of gebruiksaanwijzing niet meer vermeld worden waar het product voor bedoeld is. Onze leverancier kan in dit geval advies geven.

Lees voor gebruik van het product altijd de bijsluiter en bij twijfel raadpleeg uw arts. Het gebruik van kruidenpreparaten / voedingssupplementen, is op eigen verantwoording.

Voedings supplementen

Voedingssupplementen zijn kruidenpreparaten die een goede voeding en beweging, waar nodig aanvullen.

Ayurveda is waarschijnlijk de oudste geneeswijze die we kennen. Ayur betekent 'leven' en Veda 'weten'. De kennis van deze geneeswijze is afkomstig uit de Veda's, de oudste Indiase geschriften. Ayurveda zorgt voor de juiste balans tussen de drie levensenergieën, de drie Dosha's. Het is de juiste combinatie van voeding en leefwijze.

Lees meer over ayurveda voedingssupplementen

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg