Himalayazout

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Scrub blok Himalyazout

Een natuurlijke Himalaya zoutblok is perfect voor een diepe reiniging van je huid en om je huid te revitaliseren. Een zoutblok bevat geen zeep en is ideaal voor het scrubben van je huid waardoor deze fris, zacht en gezond blijft. De Himalaya zoutblokken zijn van nature antibacterieel.

Gebruik Himalaya zoutblok

Een Himalaya zoutblok kent vele toepassingen, je kunt het blok gebruiken als warme massagesteen met olie, als chemisch-vrije Himalayazout deodorantblok, of als scrubblok onder de douche.

Als je het zoutblok als deodorant gebruikt, wrijf het blok zachtjes over de huid, het zout zal aan je huid blijven plakken en helpt de bacteriën te doden.

Wanneer een Himalaya zoutblok nat op de huid wordt aangebracht, laat het een onzichtbare, beschermende zoutlaag achter die de hele dag door werkt om geur te voorkomen die wordt veroorzaakt door de bacteriële afbraak van transpiratie.

Himalaya massage zoutblok

Himalaya massage zoutblokken worden veel gebruikt bij massagetherapie. In wellness spa’s worden de zoutblokken verwarmd in een lage temperatuur oven, het lichaam wordt met de warme blokken gemasseerd in combinatie met massageolie.

Himalaya zout scrubblok

Himalayazout

Himalayazout voor in- en uitwendig gebruik

Wit Himalayazout kun je gebruiken voor zowel in- als uitwendig gebruik. Roze Himalayazout is alleen geschikt voor uitwendig gebruik en te gebruiken voor een kuurbad. Baden in zout water heeft een ontslakkend effect. Gifstoffen en zuren zullen uit het lichaam verdwijnen en er vindt een overdracht plaats van de mineralen die in het badwater zijn opgelost. Er kunnen altijd een paar druppeltjes etherische olie toevoegd worden voor de geur.

Een Sol kan gebruikt worden om te drinken, dagelijks een glas water met een theelepeltje zout. Dit wordt onder andere aanbevolen bij nier-, gal- en blaasstenen, gewrichtspijn, overgangsklachten, reuma, spierpijn, obstipatie, darmaandoeningen, menstruatieklachten en spijsverteringsklachten. Aanbevolen wordt om dagelijks twee liter water te drinken.

Scrubben met Himalayazout is eveneens een mogelijkheid. Maak een scrub of peeling met een heerlijke olie en fijn zout, eventueel enkele druppels etherische olie toevoegen voor een lekker geurtje.

Himalayazout deo

De natuurlijkste deodorant! Het Himalayazout deo blok is een zeer aantrekkelijk alternatief voor de met gezondheidsgevaren traditionele deodorants. Voor diegenen die niet tegen al die chemische deodorants kunnen is dit zoutblok zeker aan te raden.

Eigen merk Yogitri

Het Himalayazout wordt geleverd onder eigen label, is verpakt in solide gripzak en heeft daarom een fascinerende prijs!

Lees meer over over Himalayazout.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg