Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Himalayazout Haliet brokken 200 gram

Himalayazout Haliet brokken 200 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Nog 7 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
800040
Waardering:
87% of 100

Foto wijkt af van het product, het zout is lichtroze.

€ 12,95
Aanvullende info
€ 12,95
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalaya zout voor zowel in- als uitwendig gebruik, veelal in de vorm van Sol (zoutoplossing) of als toevoeging van bereide gerechten. Himalayazout heeft de volgende effecten op het menselijk lichaam: het versterkt het afweersysteem, het bevordert het fysiologisch evenwicht, het stimuleert de stofwisseling, het zuivert en ontslakt het lichaam, het vitaliseert en harmoniseert lichaam en dus ook de geest en het vermindert de behoefte aan overmatig zoute, zoete en vette voeding, tabak, alcohol en koffie.

Om bij een Sol er zeker van te zijn dat het water verzadigd is van zout, is het belangrijk dat er een klein deel onopgelost blijft.

Mensen met een zoutarm dieet kunnen Himalayazout in dosering gebruiken, op voorschrift van de arts.

Himalaya zout voor uitwendig gebruik:

 • Een Sol kan gebruikt worden om te drinken, dagelijks een glas water met een theelepeltje zout. Dit wordt onder andere aanbevolen bij nier-, gal- en blaasstenen, gewrichtspijn, overgangsklachten, reuma, spierpijn, obstipatie, darmaandoeningen, menstruatieklachten en spijsverteringsklachten. Aanbevolen wordt om dagelijks twee liter water te drinken.
 • Om te gorgelen eveneens een theelepeltje zout in een glas water oplossen, wordt toegepast bij keelklachten, bloedend tandvlees, slechte adem, beslagen tong, cariës en tandsteen.
 • Verder kan het zout gebruikt worden om te stomen bij hoesten, keelpijn, keelontsteking en verkoudheid.
 • Voor uitwendig gebruik kan een zoutoplossing worden toegevoegd aan badwater, wat een ontspannen gevoel gaat geven en helpt bij ontgiften en ontslakken. Als voetbad is het werkzaam tegen voetschimmel en prettig bij overmatig transpireren van de voeten. Bij insectenbeten, jeuk of kleine wondjes is het prettig om met een zoutwateroplossing te betten.
 • Maak een scrub of peeling met een heerlijke olie en fijn zout, eventueel enkele druppels etherische olie toevoegen voor een lekker geurtje.
Yogitri

Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram
Uw waardering
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina
 1. Heerlijk
  Kwaliteit
  100%
  Prijs
  20%
  Gebruiksgemak
  100%
  Proef eerst eens een vingertopje gewoon keukenzout, proef daarna een vingertopje Himalayazout. Ik denk dat ik niets hoef te zeggen !!!

  Echt heerlijk voor over je eten, aan tafel. Zonde om mee te koken, ook gezien de prijs. Dus kook zonder zout, voeg het Himalayazout pas toe op het bord.

  Gereviewd door Jacob Jan Druif

  Gepost op

 2. Zacht zout
  Kwaliteit
  100%
  Prijs
  100%
  Gebruiksgemak
  100%
  Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Gereviewd door Lena

  Gepost op

2 producten(en)

Toon per pagina