Onderdelen 1 tot 30 van totaal 81

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 81

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatiekussens Rond

Het ronde meditatiekussen is het meest gebruikte. Dit model kussen is in verschillende hoogtes en diameter verkrijgbaar. De lage meditatiekussens zijn geschikt voor de meer gevorderde beoefenaar omdat het meer vraagt van de spieren. Maar het gevoel dicht bij de grond te zitten, is een groot voordeel.

Eigen Merk Yogitri

Het Eigen Merk bestaat uit het Raja meditatiekussen met en zonder opdruk. Het merk Yogitri is door onszelf met zorg ontwikkelt. De kussens zijn gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd en onze producent is GOTS gecertificeerd. De Yogitri kleuren lijn bestaat uit 12 kleuren waardoor combineren met andere producten, als zabutons, bolsters, riemen, oogkussens en meer, eenvoudig is. Het merk Yogitri staat garant voor hoge kwaliteit.

Hocker of poef

De hoge meditatiekussens zijn zeer geschikt als zitkussen in de studio en in het eigen interieur. Het Maha meditatie kussen is het hoogste, afmeting: circa 40 Ø x 40 cm, heeft een hoge en brede zit. De Agni heeft een afmeting: circa 30 Ø x 35 cm.

Zithouding meditatiekussen

Op een rond meditatiekussen kan op twee manieren worden gezeten, de benen gekruist voor het kussen of de benen langs het kussen. Voor deze laatste manier worden flexibele spieren gevraagd. Flexibele spieren worden ook gevraagd bij het sikkelvormige model.

Meer weten over meditatiekussens?

Een meditatie kussen kopen maar welke?

.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg