Onderdelen 1 tot 32 van totaal 82

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 82

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie Kussens Rond

Het ronde Raja meditatiekussen met een hoogte van circa 15 cm, is het meest gebruikte meditatiekussen. Dit model is verkrijgbaar met en zonder opdruk. De lage meditatiekussens zijn geschikt voor de meer gevorderde meditatie beoefenaar. Laag zitten vraagt om flexibele spieren.De hoogste meditatiekussens worden op verschillende manieren gebruikt, als meditatiekussen, yogakussen, yogabolster, yogahocker.

Eigen Merk Yogitri

Het Eigen Merk Yogitri bestaat uit het Raja meditatiekussen met en zonder opdruk, en het Nada, Laya, Moreh, Zafu, Agni, Maha en Indra kussen. Het merk Yogitri is door onszelf met zorg ontwikkeld.

De kussens zijn gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd en onze producent is GOTS gecertificeerd. De Yogitri kleuren lijn bestaat uit 12 kleuren waardoor combineren met andere producten, als zabutonsbolsters, riemen, oogkussens en meer, eenvoudig is. Het merk Yogitri staat garant voor hoge kwaliteit.

Yoga Hocker

De hoge meditatiekussens zijn zeer geschikt als zitkussen in de studio of in het eigen interieur. Het Maha meditatie kussen is het hoogste, afmeting: circa 40 Ø x 40 cm. Het kussen heeft door de afmeting een hoge en brede zit. De Agni heeft een afmeting: circa 30 Ø x 35 cm.

Zithouding meditatiekussen

Op een rond meditatiekussen kan op twee manieren worden gezeten, de benen gekruist voor het kussen of de benen langs het kussen. Voor deze laatste manier worden flexibele spieren gevraagd. Flexibele spieren worden ook gevraagd voor het sikkelvormige model.

Meer weten over meditatiekussens?

Een meditatie kussen kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg