Wierook

De specifieke geur van wierook. De geur van deze gewijde rook, is intens en werkt harmoniserend en helend. Vele geloofsovertuigingen gebruiken wierook om de Goden of sferen gunstig te stemmen.

Wierook

Wierook is verkrijgbaar in stokjes, kegeltjes, korrels en losse wierook. De stokjes en kegeltjes zijn het makkelijkste. De stokjes kunnen in speciale houders of in een bakje zand worden gestoken.

Vijf elementen

Oude tradities vertellen over de vijf elementen, aarde, lucht, water, vuur en ether, waaruit de wereld is opgebouwd. Het gebruik van wierook is harmoniserend en helend. Dit bijzondere en spirituele product wordt gebruikt op het gebied van verstand, gevoel en lichaam. Het kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals ontspanning maar ook om ongewenste geurtjes in huis te verwijderen. Elke geur heeft zijn eigen effect.

Wierook in stokjes of kegeltjes

Wierook is verkrijgbaar in stokjes, kegeltjes, korrels en losse wierook. De stokjes en kegeltjes zijn het makkelijkste. De stokjes kunnen in speciale houders of in een bakje zand worden gestoken. Na het aansteken van de wierook wordt het vlammetjes uitgeblazen.

Bamboehoutjes

Wierookstokjes zijn dunne geslepen bamboehoutjes omwikkelt met een mengsel van houtskool en gemalen bast van een exotische boom, die als kleefstof dient voor de etherische oliën. Houtskool zelf is geurloos.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg