Hamam

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hamam

Hamam behandeling is Oosters genieten, een ritueel voor lichaamsreiniging. Letterlijk betekent Hamam of Hammam, een warme plek met een overvloed aan water. Hamam, een Turks badhuis, kent zijn oorsprong in Centraal Azië.

Hamam behandeling

Hamam begint met een scrub behandeling met een speciale peeling handschoen, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en de doorbloeding van het bindweefsel wordt gestimuleerd. Daarna is het afspoelen met warm, aangenaam op temperatuur, water. Vervolgens het inzepen met olijfzeep, deze voedende zeepschuim bedekt het lichaam en het opbrengen voelt als een heerlijke massage.

Hamam Pestemal

De Pestemal wordt gebruikt voor onder andere de sauna, als lendendoek, handdoek of Sari. De doek is ademend, licht in gewicht en snel drogend.

Hamam Peeling handschoen

Door de scrub met de Kese worden dode huidcellen verwijderd en het bindweefsel wordt beter doorbloed. Door de verbeterde circulatie wordt het huidweefsel vernieuwd en dit zorgt dat de huid beter kan ademen. Het resultaat is een gezonde, gladde huid.

Hamam zepen

Traditionele Hamam zepen zijn vette zepen voor het inzepen en scrubben van het lichaam. De Hammam zepen drogen de huid niet uit en hebben een eigen, unieke geurbeleving. De zepen zijn gemaakt van olijfolie of arganolie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg