Hamam

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hamam

Hamam behandeling is Oosters genieten, een ritueel voor lichaamsreiniging. Letterlijk betekent Hamam of Hammam, een warme plek met een overvloed aan water. Hamam, een Turks badhuis, kent zijn oorsprong in Centraal Azië.

Hamam behandeling

Een hamam behandeling begint met een scrub door middel van een speciale peeling handschoen, waarmee de dode huidcellen worden verwijderd en de doorbloeding van het bindweefsel wordt gestimuleerd. Daarna is het afspoelen met warm water. Vervolgens het inzepen met olijfzeep, deze voedende zeepschuim bedekt het lichaam, het opbrengen van deze zeep voelt als een heerlijke massage.

Hamam doek

De hamamdoek of pestemal wordt gebruikt in de hamam, sauna en spa & wellness. De hamam doek dient als omslagdoek of handdoek, is licht in gewicht en droogt snel.

Hamam peeling handschoen

Door de scrub met de kese worden dode huidcellen verwijderd en het bindweefsel wordt beter doorbloed. Door de verbeterde circulatie wordt het huidweefsel vernieuwd en dit zorgt dat de huid beter kan ademen. Het resultaat is een gezonde, gladde huid.

Hamam zepen

Traditionele hamam zepen zijn vette zepen voor het inzepen en scrubben van het lichaam. De Hammam zepen drogen de huid niet uit en hebben een eigen, unieke geurbeleving. De zepen zijn gemaakt van olijfolie of arganolie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg