Yoga Sokken & Warmers

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Sokken & Warmers

Over yogasokken

Degenen die liever sokken dragen tijdens het beoefenen van yoga, dragen ze meestal voor de grip. Sokken ontworpen voor yoga zijn voorzien van antislip en antisliphandvatten op de zolen voor een stabiele voet op verschillende vloeroppervlakken en yogamatten.

Yogasokken worden ook geleverd met functionele details zoals een verhoogd hiellipje, vulling rond de achillespees en een getailleerde hak om bundeling te elimineren.

Hoewel het grippy-gevoel van yogasokken ongetwijfeld yogi's helpt om houdingen comfortabeler te houden, is dat niet de enige reden waarom mensen yogasokken zouden kunnen dragen. Ze fungeren ook als een laag van warmte comfort en bescherming tegen ziektekiemen in de studio terwijl je aan het oefenen bent. Anderen kunnen ze ook dragen als een fashion statement.

Er zijn yogasokken die zijn ontworpen met een silhouet van een gespleten teen of vijf tenen. Deze functie stimuleert tenen om zich te verspreiden voor een gezondere ervaring.

ToeSox

ToeSox, een van onze merken, heeft de originele five-toe grip sokken gemaakt om mensen te helpen tijdens yoga of pilates. Gedurende 10 jaar hebben ze sokken en andere producten gemaakt en geïnnoveerd met de bedoeling om natuurlijke beweging te verbeteren en te ondersteunen, ongeacht de activiteit.

Het gripontwerp van ToeSox biedt een perfecte stabiliteit bij het uitvoeren van yogaoefeningen. Het five-teen-sokontwerp helpt de vijf tenen te verspreiden om een bredere basis te creëren waardoor je meer balans krijgt, iets dat yogi's al jaren weten. ToeSox biedt sokken in een breed scala kleuren en patronen aan, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt.

Yoga Beenwarmers

Beenwarmers zijn terug en ze zijn een perfecte oplossing om voeten en benen warm te houden op weg naar de yogastudio of tijdens de ontspanning, de savasana houding, aan het einde van een yogales.

Combineer beenwarmers met capri yogabroeken of een kortere yogabroek.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg