26 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

26 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie kleding heren

Of je nu dagelijks of meerdere keren per week mediteert, het geeft een goed gevoel om comfortabele en zachte te dragen als je mediteert. Je meditatiekleding dient zo min mogelijk een afleiding of een belemmering zijn, zodat je je goed kunt focussen op je meditatie. De meditatie kleding die je draagt kan van invloed zijn op je meditatie.

Comfortabele en natuurlijke meditatiekleding

Het belang van meditatie kleding is voor iedereen verschillend. Er zijn een aantal meditatiestromingen met een eigen voorkeur voor kleding, maar over het algemeen kunnen ruwe stoffen, losse draden of te strakke kleding een belemmering zijn tijdens het mediteren.

De meditatiekleding van Yogini voor heren is ontwikkeld voor meditatie en zit comfortabel ongeacht in welke houding je mediteert. Onze collectie heren meditatiekleding is afgestemd op een aangename en lichte pasvorm en bestaat uit comfortabele broeken met een elastische zachte tailleband of trekkoord sluiting en losvallende shirts met korte en lange mouw. De stoffen zijn gemaakt van natuurlijke vezels en lichtgewicht materialen zoals zacht biologisch katoen, linnen of bamboe, veelal in combinatie met spandex of elastan.

Of je nu mediteert in je eigen omgeving, tijdens of na een yogales, je een mantra reciteert op een afgelegen rots met uitzicht over een adembenemend berglandschap, je zult merken dat het een vreugdevolle en ontspannen ervaring is om onze meditatie kleding te dragen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg