Yoga Swing

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 • Yoga Swing Installatieset Yoga Swing Installatieset

  Yoga Swing Installatieset

  € 10,40
  Yoga Swing haken, set 2 stuks om de swing aan een plafondbalk o.i.d. op te hangen.
 • Yoga Swing Yoga Swing

  Yoga Swing

  € 186,05
  De Yogaswing zorgt ervoor dat u flexibeler wordt tijdens het bewegen en verlengt de poses.

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Swing

Een yoga swing is een soort trapeze dat je lichaam op verschillende manieren laat hangen. Een yogaswing is een hangend systeem van stof, touwen en handvatten waarmee je verticaal of horizontaal in de lucht kunt bewegen. Het langste en breedste stuk stof ondersteunt het bekken, waardoor je je ledematen kunt verlengen en gemakkelijk kunt buigen. Het werkt als een hulpmiddel bij vele yogahoudingen en spierversterkende oefeningen.

Met de yogaswing kun je in de yogastudio, thuis of buiten een breed scala aan poses oefenen. De centrale steungreep zorgt voor een gestabiliseerd bekkengebied terwijl je asana’s uitvoert. De zes zijgrepen geven je een volledige reeks van beweging in 360 graden. Ook het beoefenen van de omgekeerde houdingen, de Sirsasana en Sarvangasana kunnen met de yogaswing makkelijk worden uitgevoerd.

Wanneer je het basisgebruik van de yogaswing hebt ontdekt ontwikkel je vanzelf jouw eigen swing mogelijkheden. Door het gebruik zal je lichaam kernsterkte ontwikkelen en zal je de yoga swing steeds veelzijdiger vinden. De swing prikkelt je wervelkolom en verlicht spanning in gewrichten, pezen en spieren en geeft je energie en vitaliteit. De yoga swing kan voor verlichting zorgen bij vele vormen van pijn in de onderrug en spierspanning.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg