Meditatie Omslagdoeken

17 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie Omslagdoeken

Meditatie hoort een harmonieuze en ontspannen ervaring te zijn. Het zou een rustige plek in ons dagelijks leven moeten hebben, een plek waar onrust niet binnen kan komen. We kunnen dit gevoel versterken door het gebruik van enkele eenvoudige accessoires zoals een goed meditatiekussen, een zabuton, een meditatiebankje of meditatiestoel, een timer of een comfortabele warme meditatie omslagdoek.

Warmte

Om comfortabel en geconcentreerd te blijven tijdens je meditatie, is het van belang dat je lichaam warm blijft. Dit is vooral belangrijk als je ’s morgens of ‘s avonds voor het slapengaan mediteert, de temperatuur is dan meestal koeler. Om warm te blijven kun je een meditatieomslagdoek gebruiken.

Soorten

Er zijn veel verschillende soorten meditatieomslagdoeken beschikbaar zoals een meditatiesjaal, meditatiedeken of een meditatieponcho. Het is gemakkelijk om er een te vinden die bij je meditatieset past, of in je favoriete kleur is, of een prachtig patroon heeft.

Het is verstandig om rekening te houden met het soort materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Je wilt iets zachts en warms zodat je niet afgeleid wordt tijdens je meditatie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg