Onderdelen 1 tot 32 van totaal 46

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 46

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga T-Shirts

Iedereen die regelmatig yoga beoefent, weet dat het veel meer is dan alleen maar een vorm van lichaamsbeweging - het is een manier van leven. Yoga gaat over leren ademen, loslaten en vrede hebben met jezelf en de wereld om je heen. En omdat het zoveel meer is dan alleen het uur dat je elke dag in de studio doorbrengt, kun je ook een deel van je kledingoutfit eraan wijden. De yoga grafische T-shirts in ons assortiment zijn inspirerend, comfortabel en laten iedereen zien waar je passie ligt.

Onze yoga T-shirts zijn ideaal voor elke yogales, maar ze zijn ook leuk genoeg om op elk moment van de dag gedragen te worden. Als je moeite hebt met het bijhouden van je dagelijkse yogabeoefening, kunnen deze shirts je eraan herinneren om het voor elkaar te krijgen. Wie zegt dat leuke yogakleding niet ook jouw persoonlijke vorm van motivatie kan zijn?

Yoga kleding merken

In onze dames collectie hebben wij yoga kledingmerken opgenomen waarvan de designers staan voor biologische materialen en duurzaamheid. Deze ontwerpers hebben allen hun eigen fascinerende en specifieke visie.

De merken in onze yoga kleding collectie zijn onder meer OGNX, Kismet, Breath of Fire, The Spirit of Om, Asguith London, en Jaya. De kleding van deze unieke merken worden overwegend in Europa geproduceerd.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg