11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Windgong

De windgong maakt al eeuwenlang deel uit van verschillende culturen. In vroegere tijden speelden ze een belangrijke rol in tradities en gebruiken. Ze maken prachtige huis- en tuinaccenten, maar ook hun rustgevende geluiden zorgen voor harmonie en balans in het leven. Voor iedereen binnen gehoorafstand van windgong, zorgt hun melodieuze geluid voor een kalmerend effect.

Oorsprong van de windgong

De oorsprong van windgong dateert uit de prehistorie toen ze werden gebruikt om boze geesten en vogels weg te jagen. In de loop van de tijd werden ze gebruikt door keizers en andere hoge leiders om innerlijke vrede te creëren. In heel Tibet, Bali en Japan was het gebruikelijk om zeer ingewikkelde en decoratieve windgong te zien op heilige plaatsen. In China hielp de toonhoogte van windgong om astrologische en klimaatveranderingen te bepalen. China en Japan waren ook de eersten die windklokken introduceerden als decoratieve kunst in huizen.

Waar hang je een windgong?

De windgong wordt traditioneel opgehangen buitens huis op een veranda, terras of balkon. Vele mensen hangen ze aan de voor- en achterdeuren om gasten te verwelkomen. Daarnaast worden windgongen meestal in de tuin aangetroffen als een decoratief accent.

Een windgong wordt ook gebruikt als indoor home decor om te versieren of om een ​​accent toe te voegen aan een raam. Er zijn zelfs mensen die een windfan gebruiken om te genieten van de ontspannende geluiden.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg