10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Klankstaven & Klankbuizen

Het menselijk lichaam is een levend wezen van trillingen en golflengten. Een gezond lichaam vibreert op zijn eigen frequentie. In een ziek lichaam is de frequentie verstoord en vals. Wanneer geluid wordt geïntroduceerd in het lichaam en energieveld, verspreiden de trillingen zich snel omdat het lichaam voor ongeveer 90% uit water bestaat en het geluid sneller door water gaat.

Geluid reist door de energiebanen van de meridianen en de chakra's en helpt het lichaam om zich af te stemmen op zijn eigen frequentie. Geluid verwijdert vastzittende energieën die uitputting veroorzaken en het lichaam zijn vitaliteit uitputten. Omdat cellen trillingsgeheugen hebben, herinnert geluid eraan dat ze zichzelf in balans brengen, en op cellulair niveau genezing creëert.

Klankstaven en klankbuizen

Klankstaven en klankbuizen zijn gemaakt van een speciale aluminiumlegering. Deze klankstaven en buizen worden opgehangen aan een draad aan een stevige basis van hoogwaardig hout. De geluidsbalken zijn gemaakt van een speciale aluminiumlegering.

De geluidstrillingen zijn rijk aan natuurlijke harmonischen die een helende werking hebben. Daardoor ontstaat een diepe ontspanning, concentratie en helderheid.

Energiegeluiden worden gebruikt voor heling en ontspanning. De doordringende resonantie helpt om de aandacht en focus tijdens meditatie te bevorderen. Ook perfect voor Feng Shui en energiewerk om de chakra's in balans te brengen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg