Onderdelen 1 tot 32 van totaal 33

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 33

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogi & Yogini

Het Fairtrade yoga merk Yogi & Yogini is waar comfort en fashion elkaar ontmoeten en staat voor eerlijk. In het assortiment trendy, comfortabele en geweldige kleding met een gave pasvorm. Het is een yoga kleding merk voor mannen en vrouwen, het is spiritueel maar tegelijkertijd hedendaags. Maar Yogi & Yogini is meer dan alleen kleding, in het assortiment ook yogamatten, yogaproducten en meditatie artikelen. Yoga & Yogini is een breed yoga en meditatie merk waarbij de kern van de bedrijfsfilosofie is het distribueren van hippe yoga kleding, yoga producten en accessoires en items die bijdragen aan levensvreugde en spirituele ontwikkeling van ons als mens.

Natuurlijke yoga matten

De jute matten van Yogi & Yogini zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, de yoga matten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Het zijn bij uitstek een zeer milieuvriendelijke yoga matten. Deze mat bestaat voor 20% uit jute en voor 80% uit Eco PVC. Jute is een sterk, duurzaam en ademend vezel. De yoga mat is bijna geschikt voor iedere yogavorm en vooral voor low-impact, minder actieve stijlen zoals Hatha Yoga. De fijne grip die het materiaal biedt en de dikte van 5 mm, standaard heeft een yogamat een dikte van 3 tot 4 mm, creëert een veilig gevoel bij het uitvoeren van yoga asanas. Let op: de Yogi & Yogini yogamatten zijn niet geschikt voor Power yoga en was ze niet in de wasmachine.

Yogamatten Eco

Een ecologische yogamat is behalve mens- en milieuvriendelijk ook recyclebaar.

Soorten ecologische yogamat

Er zijn verschillende soorten eco yogamatten. De eco yogamatten in ons assortiment zijn gemaakt van schapenwol, lamswol, TPE, natuurrubber, kurk, gras en katoen.

Yogamat natuurrubber

De natuur rubber yogamatten zijn verantwoord geoogst boomrubber, deze matten geven een goede grip en zijn iets zwaarder en steviger.

Yogamat TPE

Yoga matten van TPE, een eco gecertificeerd biologisch afbreekbaar materiaal dat een zeer goede grip geeft, extra soepel is en opvallend licht van gewicht.

Yogamat schapenwol

Schapenwol yogamatten zijn zacht, bieden een warme ondergrond en worden gebruikt bij Kundalini yoga en milde yogavormen. De zachte wol voelt aangenaam aan. Niet alleen tijdens de yoga oefeningen zelf, maar ook tijdens mediteren of andere rustmomenten voor en na de yoga. Bovendien zorgt een schapenwollen yogamat ervoor dat je geen last hebt van een koude ondergrond.

Yogamat katoen

Met een katoenen yogamat beoefen je yoga op de traditionele Indiase manier. De matten van katoen zijn volledig milieuvriendelijk en bevatten natuurlijke vezels. Deze katoenen yogamatten worden veelal gecombineerd met een tpe of pvc yogamat, dit om wegglijden te voorkomen. Perfect voor Ashtanga, Hot Yoga en Bikram, de katoenen yogamat is vocht absorberend en wordt daardoor gemakkelijker in gebruik.

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg