Onderdelen 1 tot 32 van totaal 34

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 34

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogi & Yogini

Het Fairtrade yoga merk Yogi & Yogini is waar comfort en fashion elkaar ontmoeten en staat voor eerlijk. In het assortiment trendy, comfortabele en geweldige kleding met een gave pasvorm. Het is een yoga kleding merk voor mannen en vrouwen, het is spiritueel maar tegelijkertijd hedendaags. Maar Yogi & Yogini is meer dan alleen kleding, in het assortiment ook yogamatten, yogaproducten en meditatie artikelen. Yoga & Yogini is een breed yoga en meditatie merk waarbij de kern van de bedrijfsfilosofie is het distribueren van hippe yoga kleding, yoga producten en accessoires en items die bijdragen aan levensvreugde en spirituele ontwikkeling van ons als mens.

Natuurlijke yoga matten

De jute matten van Yogi & Yogini zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, de yoga matten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Het zijn bij uitstek een zeer milieuvriendelijke yoga matten. Deze mat bestaat voor 20% uit jute en voor 80% uit Eco PVC. Jute is een sterk, duurzaam en ademend vezel. De yoga mat is bijna geschikt voor iedere yogavorm en vooral voor low-impact, minder actieve stijlen zoals Hatha Yoga. De fijne grip die het materiaal biedt en de dikte van 5 mm, standaard heeft een yogamat een dikte van 3 tot 4 mm, creëert een veilig gevoel bij het uitvoeren van yoga asanas. Let op: de Yogi & Yogini yogamatten zijn niet geschikt voor Power yoga en was ze niet in de wasmachine.

Yogamatten Eco

Ecologische yogamatten zijn milieuvriendelijk en biologisch recyclebaar en afbreekbaar. De eco yogamat is gemaakt van schapenwol, natuurrubber, gras of lamswol.

Ecologisch en duurzaam

De zachte ecologische yoga mat is aangenaam in gebruik waardoor de yogamat ook geschikt is voor therapeutisch gebruik.

Yogi & Yogini serie eigentijds

De eigentijdse, voordelige yoga mat van Yogi & Yogini staat voor comfort en gemak. De Yogi & Yogini yogamat is een goede mat, die bekend staat om de gunstige prijs en kwaliteitsverhouding en voldoen aan de EU richtlijnen.

De yoga matten hebben een goede grip, de handen en voeten glijden daardoor niet weg (bij extreem transpireren een anti-slip handdoek over de yogamat gebruiken), zijn soepel en licht in gewicht, waterafstotend, warmte-isolerend op een koude ondergrond en schok absorberend door de extra dikte.

Nieuwe collectie & kleuren

Kortom veel goede eigenschappen voor een mooie prijs. De Sticky serie is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren.

Meer weten over yoga matten?

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg