Yogamat  6 mm Pro Bodhi Diamond 2

Yogamat Eco Pro Diamond 6 mm

Yogamat Eco Pro Diamond 6 mm
Yogamat Rubber 1 cm

Yogamat Rubber 1 cm

Ganges yogamat

Yogamat Ganges

Yogamat Eco Pro Diamond 6 mm

ARTIKELNUMMER
700118
Vanaf € 61,95
Aanvullende info

Yogamat Diamant EcoPro 6 mm, extra dikke yogamat, 100% natuurrubber en voor alle yogastijlen.

Yogamat Diamant EcoPro 6 mm:
Toepassing:
alle yogavormen
Materiaal:
100 % natuurrubber
Maat:
185 x 60 x 0,6 cm
Gewicht:
circa 2,10 kg
Vanaf € 61,95
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Yogamat EcoPro Diamond 6 mm: extra dikke en antslip yogamat voor veeleisende yogi's

Deze EcoPro Diamond Mat, gemaakt van 100% natuurlijk rubber, is een yogamat voor de hoogste normen en jarenlange praktijk. Dankzij de materiaaldikte van 6 mm geeft deze mat een uitstekende demping en voldoende comfort, zelfs in knielende of liggende houdingen.

De yogamat van natuurrubber biedt uitstekende grip dankzij de open, poriënachtige, "droge" oppervlaktestructuur. De extreem goede slipweerstand blijft behouden, zelfs bij hitte, vocht en transpirerende yogaoefeningen. Dus, de Diamond Yogamat is geschikt voor alle soorten yoga en zelfs de meer veeleisende asana's.

Eco-vriendelijke yogamat gemaakt van 100% natuurlijke materialen

De EcoPro Diamond Yogamat is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. De mat is vrij van chemicaliën, allergenen en verontreinigende stoffen. Bovendien is de mat gecertificeerd volgens de hoogste Oeko-Tex standaard 100, klasse I, die de onschadelijkheid van huidcontact garandeert.

Gegevens:

  • Afmetingen: 185 x 60 cm
  • Dikte: 6 mm (ook verkrijgbaar in 4 mm)
  • Reinigen met een vochtige doek
  • Gewicht: ca. 2,1 kg
  • Oeko-Tex (certificaatnr. 2012OK0503)
  • Vrij van chemicaliën, allergenen en verontreinigende stoffen
  • De yogamat niet in direct zonlicht leggen, de yogamat droogt dan uit waardoor beschadigingen kunnen optreden.

Wij ontvangen een enkele keer feedback over het oppervlak van de yogamat, deze zou onvoldoende bestand zijn tegen slijtage. De oorzaak hiervan is het feit dat de wrijving tijdens het gebruik kan leiden tot gebruikerssporen aan het oppervlak. Dit heeft niets te maken met een productie- of materiaalfout.

Het is een feit, dat hoe meer grip een yogamat biedt, hoe minder weerstand deze tegen wrijving zal hebben. De functionaliteit en de grip van de mat worden op geen enkele manier beïnvloedt. Omdat de buitengewone tractie van deze yogamat zo uniek is, houden wij de yogamat in ons assortiment. Matten met gebruikerssporen nemen wij niet retour. De garantie is alleen beperkt tot materiaal- of fabricagefouten. Wij vragen hiervoor enig begrip.

Bodhi

Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yogamat Eco Pro Diamond 6 mm
Uw waardering
Onze merken