23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Glaswerk - Theepotten

Tokyo Design Studio is Japans en Chinees servies vanuit Oosterse traditie en overtuiging. Series: Star Wave, Green Cosmos, Nippon Blue, Black en Cast Iron.

Theedrinken komt uit het Oosten waar in bijzonder mooie theepotten het perfecte kopje thee wordt gezet. Kook het water eenmaal om het stukmaken van mineralen te voorkomen. De theesoort bepaalt de temperatuur van het water.

Tokyo Design Studio Oriental

De theepotten en karaffen van Tokyo Design Studio zijn van hoogwaardig porselein, chinees aardewerk en gietijzer, waarin de thee warm blijft en thee drinken een Oosterse sfeer uitstraalt.

Nature’s Design glaswerk

Nature's Design is ontwikkeld vanuit de combinatie muziek en techniek.

Het idee om "vorm van geluid" in glaswerk te creëren heeft zijn oorsprong in de glasfabriek van het Oostenrijkse Waldviertel, waar de eerste harmonische vormen van het Nature’s Design assortiment werden gecreëerd, voorheen bekend als TC Energy Design.

Het Nature’s Design concept is om harmonieus uitgebalanceerde vormen in glaswerk te creëren die de mogelijkheid hebben om watermoleculen te herstructureren naar de integriteit die ze in de natuur hebben.

Gestructureerd water heeft een verbeterde smaak, textuur en vitaliteit, belangrijk voor gezondheid en welzijn.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg