23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Bras

Yoga is een activiteit die meestal niet gepaard gaat met krachtige bewegingen van de borsten. Toch kunnen vrouwen die yoga beoefenen zich in poses bevinden waar het comfort en de beheersing van de borsten zorgen baren.

Yoga BH

Gewone beha's die je draagt tijdens het beoefenen van yoga kunnen aan de voorkant, de achterkant en de schouders anders passen dan dat ze gedragen worden voor werk of casual gelegenheden.

De yoga bra is speciaal ontwikkeld voor het beoefenen van yoga, waardoor de bra lekker comfortabel zit en toch de nodige ondersteuning biedt.

Yoga Bra

Yoga bras zijn essentieel voor vrouwen die een lage, gemiddelde of hoge impact willen hebben tijdens yoga of pilates. Sommige yoga bras zijn voorzien van een push up effect of een geïntegreerde bra om gestroomlijnde ondersteuning te bieden tijdens je yogaoefening. Strappy en grafische beha's zijn perfect voor yogaoefeningen en zien er ook mooi uit onder ruim zittende tanktops.

Niet alle yoga vormen zijn hetzelfde, daarom zijn yoga bras dat ook niet. Ontdek onze verschillende stijlen: racerback, grafisch, verstelbare bandjes en strappy back-details.

De yoga bras zijn verkrijgbaar in ademende katoenmixen, biologisch katoen, bamboe, vochtafvoerend materiaal en lichtgewicht stoffen om je tijdens en na je work-out ondersteund, droog en comfortabel te houden.

Zoek de merken die bij jouw behoeften en wensen passen, zoals Yogistar, OGNX, Kismet, Satya en Asquith London.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg