Meditatiekleding

Meditatiekleding

Het is belangrijk om zachte, comfortabele kleding te dragen als je mediteert. Dit maakt het gemakkelijker voor je om je te concentreren op je innerlijke zelf.

Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Meditatie kleding dames 20
  2. Meditatie kleding heren 19

Meditatie kleding

Er zijn vele stijlen en ontwerpen van meditatiekleding verkrijgbaar. Welke stijl je ook draagt, meditatiekleding zal altijd een belangrijk onderdeel van je meditatie zijn.

Over het algemeen dragen yoga-meditatiebeoefenaars witte kleding zoals een wit shirt met lange mouwen, een witte losse top en een witte losse broek. De stoffen zijn veelal gemaakt van zachte natuurlijke materialen, en geven een zeer ontspannen en comfortabel gevoel tijdens het mediteren.

Meditatie kleding

Waarom dragen yogi’s wit?

Veelal zie je yogi's gekleed in witte kleding van katoen of natuurlijke vezels. Dit is waarom:

Wit dragen versterkt je heilzame schild. Je aura is je schild en filtert datgene wat niet goed voor je is. Wit is reflecterend van aard. Negativiteit wordt direct van je afgeweerd. Probeer het eens en kijk of je in een lichtere stemming bent op dagen dat je wit draagt. Een lichtere gestemdheid zal je verder beschermen door gelijkaardige gedachten aan te trekken.

Het dragen van wit vergroot je aura. Je aura is een elektromagnetisch veld dat een vat is voor je levenskracht. Als het sterk is, voel je je krachtig en gezond, en zul je een opbeurend effect hebben op de mensen om je heen. Wit dragen verhoogt dit potentieel. Bovendien zul je er stralender uitzien en oplichten door zowel de aard van het wit als de uitbreiding van je auraveld.

Met wit kun je naar binnen gaan. De reflectieve aard van wit is niet alleen fysiek. Wit dragen heeft invloed op de interface tussen jou en de buitenwereld. Het zal gemakkelijker voor je zijn om naar binnen te gaan en te mediteren, en om trouw te blijven aan jezelf.

Mensen zullen op een hoger niveau met je omgaan. Omdat wit reflecterend van aard is, zullen anderen bij het naderen van jou zichzelf zien en dus met zichzelf moeten omgaan voordat ze naar je toe komen. Ze zullen waarschijnlijk anders met je omgaan vanwege je verhoogde aura.

Wit balanceert. Kleuren creëren een onbeheersbare actie in je onderbewustzijn van inspiratie, productiviteit en expansie. Kleuren hebben een buitensporig effect op het bewustzijn.

Alle kleuren staan in het witte licht. Je kunt van het witte licht alleen de frequenties opnemen die je nodig hebt, ongeacht wie je bent, omdat alle frequenties erin zitten.