Wij zijn Yogini - Yogitri

Wij zijn Yogini - Yogitri

Over Yogini

Yogini is een bloeiend bedrijf en behoort al geruime tijd tot één van de grootste Yoga & Meditatie webshops in Nederland en Europa. Het assortiment van Yogini is zeer divers en bestaat in het bijzonder uit yoga, meditatie en ayurveda producten. De artikelen die Yogini aanbiedt worden bewust gekozen, met respect voor mens, dier en milieu. 

Sander van der Kruk is sinds 2008 eigenaar en initiatiefnemer van Yogini. De jaren daarvoor heeft hij als Raja Yoga docent op diverse terreinen een schat aan ervaring opgebouwd. Met zijn lessen en lezingen was hij uiterst gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Zijn fascinatie voor de oude yogafilosofie is van kinds af aan een bron van inspiratie voor hem geweest. “Yoga en meditatie geven de mogelijkheid om het ware zelf te ontdekken, te ontwikkelen en te zuiveren, met als doel een grote innerlijke harmonie te bereiken en uiteindelijk het zelf te realiseren.”

Vanuit zijn grote passie voor yoga heeft Sander met veel liefde en toewijding Yogini opgericht. Met het aanbieden van yoga, meditatie en ayurveda producten heeft hij samen met het Yogini team de ambitie een bijdrage te leveren aan het zelfzuivingsproces van de mensheid.

Yogitri label

Yogini ontwikkelt en verkoopt onder het eigen label Yogitri diverse meditatie, yoga en ayurveda producten. Het succesvolle label is inmiddels uitgegroeid tot en populair en geliefd merk. Kwaliteit, biologisch en duurzaamheid is wat je van de producten van Yogitri verwachten mag. De aandacht om producten zo origineel en uniek mogelijk te maken blijft voor Yogini een plezierige uitdaging. Trends, verbetering en functionaliteit zijn steeds terugkerende aspecten bij het creëren van nieuwe Yogitri producten. Ook om producten te ontwikkelen die zoveel mogelijk met elkaar te combineren zijn, en waarbij de kleuren toch constant hetzelfde zijn.

Met de Yogitri collectie heeft Yogini wereldwijd het grootste meditatie aanbod. Items zoals meditatie kussens, meditatie zabutons, yoga & mediatie dekens, yoga & meditatie kleding. Maar ook yoga handdoeken, yoga matten, oogkussens, yoga bolsters, yoga riemen en ayurveda producten zijn onder het label Yogitri verkrijgbaar.

Het Yogitri label kenmerkt zich door twaalf unieke kleuren, waarbij sommige items voorzien zijn van spirituele symboliek. De kleuren worden beschreven als rozenrood, zuiveroranje, zonnegeel, bosgroen, koningsblauw, parelwit, lavendelpaars, purperviolet, notenbruin, nachtzwart, antracietgrijs en robijnrood. De toegepaste symbolen zijn veelal geïnspireerd op de zeven chakra’s, maar ook het OM teken en de Flower of Life zijn terug te vinden op de Yogitri producten. Door de diversiteit aan kleuren, ontwerpen en modellen zijn alle accessoires perfect met elkaar te combineren.

Yogini streeft ernaar om zo eerlijk en verantwoord mogelijk te produceren, met als doel een minimale belasting voor het milieu. De Yogitri producten zijn van hoogwaardige, natuurlijke en duurzame kwaliteit, en bovendien GOTS gecertificeerd.

Missie

Yogini beoogt anderen te inspireren en een positieve bijdrage te leveren aan de mensheid. Of het nu gaat om het ontwikkelen van mooie efficiënte producten of het overdragen van de yoga wetenschap. Yogini wenst een mooie, zuivere wereld. Een plek waar wij als mens nog vele eeuwen in liefde en harmonie mogen leven.