Onderdelen 1 tot 32 van totaal 34

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 34

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogamatten dikte 1 - 4,5 mm

De yogamat met een dikte 3 tot 4 mm is de yogamat met de standaard dikte. Deze dunne yogamat zorgt voor een goede stabiliteit.

Voordelen dunne yogamat

Een dunne yoga mat biedt stabiliteit en is qua gewicht eenvoudig mee te nemen. Dit type yogamatten geeft het gevoel in contact te zijn met de aarde, waar de energie het sterkst is.

Nadelen dunne yogamat

Bij het gebruik van een dunne yoga mat kan elk hobbeltje of kuiltje worden gevoeld. Al wordt dit niet door iedere yoga beoefenaar zo ervaren.

Dichtheid van een yogamat

De dichtheid van uw yoga mat is het meest belangrijk. Een goede dichtheid is van belang voor de juiste grip, anti-slip en comfort. Daarom in ons assortiment alleen yogamatten van een goede kwaliteit, die u als yogi de juiste ondersteuning geeft.

Stroefheid van een yogamat

De stroefheid van uw yoga mat is van belang voor de juiste grip, het wegglijden van de handen en voeten kan blessures opleveren. Vochtigheid door transpiratie beinvloedt de stroefheid, nu kan een handdoek of deken over de yogamat dit compenseren maar mocht u snel en veel transpireren kunt u uw keuze laten vallen op een yogamat die extra stroef is zoals bijvoorbeeld de Eco Pro en Diamant.

Lengte en breedte yogamat

De meest gebruikte afmeting is 180 x 60 cm of 215 x 66 cm.

Meer weten over yoga matten?

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg