32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogamatten Dun

De flinterdunne yogamatten met een dikte 1 tot 3 mm worden veelal gebruikt als reis yogamat. Deze matten bieden voldoende steun en stevigheid.

Yogamatten met een dikte 3 tot 4 mm zijn matten met een standaard dikte. Deze dikte zorgt voor een goede stabiliteit.

Dunne yogamat 1 - 3 mm

De reis yogamatten zijn de dunste matten en voornamelijk ontworpen voor reizen. Deze yogamatten zijn lichter en dunner dan de standaard 3 - 4 mm mat, maar zijn nog steeds in staat om voldoende stevigheid en steun te bieden. Het lichtgewicht is ideaal voor vervoer. Zo zijn ze handig voor mensen die overal yoga willen beoefenen. Vanwege de dunheid zijn deze matten meer geneigd om te slijten in vergelijking met hun dikkere tegenhangers. Vervanging zo nu en dan kan nodig zijn, maar hoe dan ook, zijn deze matten voordeliger dan de dikkere matten.

Standaard yogamat 4 mm

Een yogamat van 4 mm dikte is de meest gebruikte yogamat en heeft een perfecte combinatie van grip, comfort, demping en gewicht. Als je vaak aan yoga doet, zijn de 4 mm matten zeer geschikt omdat ze voldoende demping bieden voor je polsen en knieën. Qua grip is deze mat ook erg fijn, handen en voeten glijden tijdens de verschillende yogahoudingen niet weg. Bovendien zijn deze matten licht in gewicht en dun genoeg om elke dag mee te nemen naar de yogastudio.

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg