Meditatie Dekens

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie Dekens

Een meditatie deken geeft een extra comfortabel en behaagelijk gevoel waarmee sommige mensen de ervaring hebben zich beter te kunnen afsluiten van de buitenwereld. We kunnen een comfortabel gevoel versterken door gebruik te maken van enkele eenvoudige mediatie accessoires: een goed meditatiekussen, een zabuton, een meditatiestoel of meditatiebankje en een warme comfortabele deken. 

Om je te helpen geconcentreerd en comfortabel te blijven tijdens je meditatie, wil je ervoor zorgen dat je lichaam warm blijft. Dit is vooral belangrijk als je ’s morgens of ‘s avonds voor het slapengaan mediteert, de temperatuur is dan meestal koeler. Om warm te blijven kun je tijdens het mediteren een meditatiedeken of meditatieponcho gebruiken.

Wij hebben veel verschillende soorten meditatie dekens in ons assortiment. Het is gemakkelijk om er een te vinden die bij je meditatie set past, of in je favoriete kleur is, of een bijzonder ontwerp heeft. Het is verstandig om rekening te houden met het materiaal waarvan de meditatiedeken gemaakt is. Je wilt iets warms en zacht zodat je niet afgeleid wordt tijdens je meditatie.

Pusa mediatie deken Yogitri

De veelzijdige mediatie deken Pusa is van ons eigen label Yogitri. Deze dekens zijn gemaakt van biologisch geborsteld katoen en verkrijgbaar in robijnrood of parelwit.

De Pusa meditatiedekens hebben door het geborstelde katoen een stoere uitstraling, bieden een aangename warmte en zijn uiterst comfortabel in gebruik.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg