Yogamatten en Yoga Accessoires

Yogamatten

Geen enkele yogaoefening is compleet zonder een goede yogamat. Net als de diversiteit aan yogavormen, zijn yogamatten verkrijgbaar in een reeks keuzes. Van dikke yogamat tot dunne yogamat, van open tot gesloten cel structuur, standaard grip of sticky grip, lange en brede lengtes. De beste yogamatten zijn er in verschillende soorten zodat er aan een ieders behoefte kan worden voldaan.

Kies uit professionele yogamatten, standaard yogamatten of milieuvriendelijke yogamatten. We hebben yogamatten voor iedere yogi. De dunne, lichtgewicht matten zijn geweldig voor reizen, terwijl de dikkere matten met grip perfect zijn voor extra comfort.

Een yogamat kopen, maar welke?

Yoga producten

Yogamatten en Yoga Accessoires

Er is veel te ontdekken over welke yoga accessoires jou ondersteuning kunnen bieden en welke producten een verrijking kunnen zijn in de ontwikkeling van jouw yoga pad.

In ons unieke assortiment yogamatten en yoga accessoires vind je een ruime collectie yogamatten die variëren van basic yogamatten, professionele yogamatten tot design yogamatten.

Behalve yogamatten kun je bij ons ook allerlei yoga producten vinden die een goede ondersteuning bieden bij het beoefenen van verschillende yogaoefeningen. Yoga props die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw yogaoefeningen zijn bijvoorbeeld een  yogabolster voor het openen van het hartgebied, een yogariem  voor meer flexibiliteit en lenigheid, of een yogablok die helpt bij het ondersteunen van yogahoudingen.

Yoga Trends

Yogini heeft goed geluisterd naar de kennis van yogascholen en de verschillende inzichten van yogi's en yogini's. Hierdoor hebben wij een bijzonder assortiment samengesteld met producten die gemaakt zijn van kwalitatieve materialen en die bovendien een unieke vormgeving of ontwerp hebben. Wij vernieuwen ons aanbod yoga accessoires voortdurend waarbij het gebruik van producten, kwaliteit, design en kleur blijvend terugkerende aspecten zijn.

Yogakleding

Wanneer je transpireert tijdens een yogaoefening is dat wat je aan hebt het laatste waar je je zorgen over wilt maken. Kleding die te dik is, niet ademt, aan je blijft plakken of je lichaamstemperatuur verhoogt, kan je gedachten dwingen om rond te dwalen, in plaats van aanwezig te zijn in het moment.

Je comfortabel voelen en vrij kunnen bewegen zijn belangrijke onderdelen van een succesvolle en ontspannende yogasessie. Daarom is Yogini toegewijd aan de verkoop van yogakleding die niet alleen comfortabel zit, maar ook nog eens modieus is. Van ademende leggings tot lichtgewicht shirts, zachte en losse cover-ups en alles ertussenin. We hebben yogakleding en accessoires om je van top tot teen aan te kleden, zodat je het beste uit jouw yogamomenten kunt halen.

Ontdek onze unieke collecties yoga fashion voor dames, of onze yogakleding voor heren. Beide collecties bestaan uit verschillende yogamerken zoals Asguith Londen, Breath of Fire, OGNX, Kismet en Jaya.

Collectie Yogitri

De Yoga en Meditatie Producten van het Fair Trade label Yogitri zijn duurzaam en ecologisch geproduceerd. De Yogitri collectie bestaat uit 12 verschillende kleuren. Alle Yogitri producten zijn qua kleur altijd gelijk en daardoor perfect met elkaar te combineren. De Yogitri collectie bestaat onder meer uit yogariemen, yogabolsters, yogadekens, oogkussens, meditatiekussens en zabutons.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg