Yogamatten en Yoga Props

Van Yoga mat tot Yoga kleding

In ons online assortiment een uitgebreid programma yogamatten, yoga equipement en props, alles ontwikkeld voor een goede ondersteuning tijdens het uitvoeren van de asana en passend bij de yoga stijl. Ook de yogakleding vindt u in ons programma, de kleding die u alle vrijheid geeft in bewegen.

Ruime collectie yoga fashion

Inmiddels is ons yoga kleding aanbod uitgebreid met prachtige kledingmerken waar yoga mensen over hebben nagedacht. Dat wil niet zeggen dat de yogakleding alleen geschikt is voor yoga, ook tijdens meditatie, in- en outdoor activiteiten en casual is de kleding uiterst comfortabel draagbaar.

Yogakleding

Het Fairtrade yoga merk Yogi & Yogini is waar comfort en fashion elkaar ontmoeten en staat voor eerlijk. In het assortiment trendy, comfortabele en geweldige kleding met een gave pasvorm voor yoga, meditatie en casual. Maar ook voor in - en outdoor activiteiten waar ruimte wordt gevraagd. Het is een yoga kleding merk voor mannen en vrouwen, het is spiritueel maar tegelijkertijd hedendaags.

Maar Yogi & Yogini is meer dan alleen kleding, in het assortiment ook yogamatten, yogaproducten en meditatie artikelen. Yoga & Yogini is een breed yoga en meditatie merk waarbij de kern van de bedrijfsfilosofie is het distribueren van hippe yoga kleding, yoga producten en accessoires en items die bijdragen aan levensvreugde en spirituele ontwikkeling van ons als mens.

Yogamat Yogakleding

Yogamatten en Yoga Props

Yoga kan op velerlei manieren worden beoefend, niet alleen de vele vormen van yoga vragen om een specifieke yogamat maar ook hoe wilt u yoga beoefenen. Yogamatten zijn ontwikkeld voor yoga beoefening. De juiste yogamat zorgt voor hygiëne, comfort en veiligheid.

Voor yoga, meditatie en pilates

De yogamat is niet meer weg te denken, het is een essentieel onderdeel bij de beoefening van yoga geworden. Maar ook bij andere activiteiten wordt de yogamat steeds meer ontdekt, denk bijvoorbeeld aan pilates en fitness.

Yoga asana

Het aanbod in yogamatten is groot en hoe kiest u uit dit grote aanbod, de juiste yogamat? Een yogamat is ontwikkeld om asana’s (fysieke yogahoudingen) en andere fysieke oefeningen zo goed mogelijk te kunnen beoefenen. Door de yogamat krijgen uw ledematen een goede grip met de ondergrond en kunt u beter de houdingen onder controle houden.

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg