Yoga Omslagdoeken

17 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Omslagdoeken

Een yogasjaal of omslagdoek kan op talloze manieren worden gedragen om jezelf en je lichaam tijdens yoga warm te houden. Drapeer een sjaal om je rug en over je armen, of wikkel hem om je schouders als een poncho. Leg hem op je schoot voor wat extra warmte tijdens ontspanning of meditatie. De opties van het gebruik van een yoga sjaal zijn eindeloos.

Tijdens yoga beoefening bouwt de warmte zich op in het lichaam, totdat je lichtelijk begint te transpireren. Deze warmte stijgt op en koelt af in het moment van diepe ontspanning of meditatie die vaak door een yogabeoefening volgt. Het bedekken van je lichaam met een lichte katoenen omslagdoek of wollen sjaal tijdens een zitmeditatie is net zo belangrijk als tijdens diepe ontspanning: de yoga sjaal houdt niet alleen de rug warm, maar zorgt ook voor een subtiele stroom van energie door de hele ruggengraat, die je meditatie of ontspanningsmoment bevordert.

In ons assortiment vind je yoga sjaals, omslagdoeken en poncho’s die gemaakt zijn van katoen, wol, viscose en cashmere. Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, waarvan de collectie Chakra sjaals speciaal ontworpen is om de verschillende chakra energieën in balans te brengen en te versterken.

Top merken yoga kleding

In ons assortiment yogakleding hebben wij vele top merken zoals Asquith London, Kismet, OGNX, Kamah, Yogamasti, Breath of Fire, Naturel Born Yogi, ToeSox, Choclo, Curare Yoga Wear, Kidneykaren, Yogistar, Schazad en Spirit of OM.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg