Biologische Yogakleding

Ontdek de trendy wereld van yoga en meditatie kleding en accessoires voor al je yoga, in- en outdoor activiteiten maar ook casual. Met een zeer uitgebreide keuze aan kleuren, stijlen en materialen kun je bij ons altijd iets vinden dat bij jouw persoonlijke stijl past. Je vindt bij ons vele verschillende merken in één webshop, onder meer Kismet, Kamah, Yogamasti, Born Yogi en Spirit of OM. Onze yogakleding is zo comfortabel dat je de kleding maar al te graag als casual kleding gebruikt en met een relaxed gevoel de dag doorkomt.

Yogakleding gericht op mens en milieu

Naast comfort heeft onze yogakleding een groot oogmerk voor duurzaamheid. Vrijwel alles wordt gemaakt van biologisch katoen. Dit katoen wordt uitsluitend geoogst van planten die nooit aan kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn blootgesteld. Zo zijn wij zeker van een duurzaam resultaat dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou. Uiteraard houden de ontwerpers van yogakleding er ook rekening mee waar deze voor gebruikt wordt. Naast het bijblijven met de laatste trends in stijl en mode houden ze rekening met de wensen van de yogabeoefenaar en docent.

Yoga Kleding

Biologisch en duurzaam, voor yoga, meditatie, in- en outdoor activiteiten en casual. De ontwerpers van de yoga kleding houden rekening met de wensen van de yoga beoefenaar en docent qua comfort en trends en hebben oog voor mens en milieu.

Bewegingsvrijheid

Onverhinderde bewegingsvrijheid versterkt met ademende stoffen en materialen dat is onze yogakleding. Naast yogabroeken en shirts hebben wij ook een breed aanbod aan accessoires en andere kledingstukken, zoals sjaals, yogasokken of beenwarmers. Voor yoga is het verstandig uw yogakleding uit te breiden met yogasokken, voorzien van antislip. Deze behouden uw grip in elke positie in yoga, maar ook in dans of bij pilates.

Yogini

Yogini voor alles op het gebied van yoga, meditatie, ayurveda en meer. Naast een zeer uitgebreid assortiment aan yogakleding hebben wij ook een ruim aanbod aan aanverwante producten. Wij bieden sieraden die aansluiten bij uw persoonlijke levensstijl en stevige yogamatten voor al uw oefeningen.

Top merken in yoga kleding

Asquith London, Kismet, OGNX, Kamah, Yogamasti, Breath of Fire, Naturel Born Yogi, ToeSox, Choclo, Curare Yoga Wear, Kidneykaren, Yogistar, Schazad en Spirit of OM.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg