Yoga Kleding

Biologische Yogakleding gericht op mens en milieu

Behalve comfortabel is onze collectie yogakleding ook duurzaam. Vrijwel alles wordt gemaakt van biologisch katoen. Dit katoen wordt uitsluitend geoogst van planten die niet aan kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn blootgesteld. Zo zijn wij zeker van een duurzaam resultaat dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou. Uiteraard houden de ontwerpers, van de yoga kledingmerken in ons assortiment, daar ook rekening mee. 

biologische yogakleding

Yoga Kleding

Yogakleding is er niet alleen om een statement te maken. Tijdens de yogales is het dragen van de juiste kleding van groot belang, het is medebepalend van hoe goed je in staat bent om te presteren. Jezelf ongehinderd kunnen buigen en strekken en je lichaam toestaan de warmte te reguleren is een belangrijke factor om je te concentreren en te ontspannen. 

Bij yoga is het van belang dat je zo vrij mogelijk kunt bewegen en dat de kleding zo comfortabel mogelijk zit. Tijdens het beoefenen van yoga komt er transpiratie vrij wat goed afgevoerd moet worden, de kleding dient dus ademend te zijn en speciaal ontworpen voor yoga.

Onze yoga kleding is gemaakt van zachte, lichte en soepele stoffen, zoals biologisch katoen of bamboe, waarbij stretch materiaal wordt toegepast. Omdat het lichaam tijdens yogaoefeningen verschillende houdingen aanneemt zijn knoopjes, ritsen en zakken af te raden. Lees alles over onze yogakleding collectie.

Yogakleding dames

Bij Yogini bestel je gemakkelijk alle soorten yogakleding voor vrouwen online. Van duurzame moderne yogabroeken, vele soorten yogaleggings tot design yoga tops en yoga shirts. Bekijk ook onze collectie yoga hoodies, vesten en yoga bra’s. Je vindt bij ons een complete outfit voor alle yogastylen, die een positieve bijdrage levert aan yoga in de breedste zin van het woord. Ontdek de collectie dames yogakleding.

Yogakleding heren

In ons assortiment vind je comfortabele en stijlvolle yogakleding voor heren. De kleding heeft een uitstekende pasvorm en is gemaakt van kwaliteitsstoffen met bijzondere eigenschappen, zodat je flexibel kunt bewegen tijdens het uitvoeren van asana’s. De kleding is verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende yoga prints. Ontdek de collectie yoga heren kleding

Fair Trade kleding

Yogini heeft gekozen om zoveel mogelijk yoga kledingmerken te selecteren die volgens het fair trade principe werken. Fair trade betekent ‘eerlijke handel’, de makers krijgen een eerlijke prijs voor hun verrichte werk, de werkomstandigheden dienen verantwoordelijk te zijn voor mens en milieu.

Yoga kledingmerken

In ons assortiment yogakleding hebben wij alleen de beste en de meest populaire yoga kledingmerken opgenomen. Ontdek alle yoga top kledingmerken:

Asquith London - Kismet - OGNX - Kamah - Yogamasti - Breath of Fire - Natural Born Yogi - ToeSox - Choclo - Curare Yoga Wear - Kidneykaren - Yogistar - Schazad - Spirit of Om 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg