Yoga Kleding

Yoga Kleding

Yogakleding is er niet alleen om een statement te maken. Tijdens de yogales is het dragen van de juiste kleding van groot belang, het is medebepalend van hoe goed je in staat bent om te presteren. Jezelf ongehinderd kunnen buigen en strekken en je lichaam toestaan de warmte te reguleren is een belangrijke factor om je te concentreren en te ontspannen.

Bij yoga is het van belang dat je zo vrij mogelijk kunt bewegen en dat de kleding zo comfortabel mogelijk zit. Tijdens het beoefenen van yoga komt er transpiratie vrij wat goed afgevoerd moet worden, de kleding dient dus ademend te zijn en speciaal ontworpen voor yoga.

Lees meer

Biologische Yogakleding gericht op mens en milieu

Behalve comfortabel is onze collectie yogakleding ook duurzaam. Vrijwel alles wordt gemaakt van biologisch katoen. Dit katoen wordt uitsluitend geoogst van planten die niet aan kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn blootgesteld. Zo zijn wij zeker van een duurzaam resultaat dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou. Uiteraard houden de ontwerpers, van de yoga kledingmerken in ons assortiment, daar ook rekening mee.

biologische yogakleding