Retourneren & ruilen

Retourneren, ruilen kleding en het maken van een retourafspraak

Zichttermijn 
Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Controleer bij voorkeur direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Zo niet, neem zo snel mogelijk contact met ons op. Een artikel kan binnen 14 dagen worden retour gezonden op voorwaarde dat het artikel compleet, in originele, onbeschadigde staat en originele, onbeschadigde verpakking, is. Kleding zonder origineel aangehechte kledinglabels wordt niet retour genomen.

Retour zenden 
Voor een snelle en goede verwerking van het retour gezonden artikel is het volgende van belang: Voeg altijd de factuur of kopie van de factuur, bij het pakket. Bij het retourneren van meerdere pakketten, doe in elk pakket een briefje met uw gegevens, als naam, adres en klantnummer.

Retourafspraak 
Voor het retour zenden van goederen dient u eerst per mail contact met ons op te nemen en de e-mail bevestiging van Yogini af te wachten, dit ter eventuele goedkeuring van uw verzoek. Een zending wordt alleen retour genomen mits het artikel in nieuwe staat verkeert, compleet is en in originele onbeschadigde staat en onbeschadigde verpakking is. De verzendkosten komen voor rekening van de consument-koper. Kleding zonder origineel aangehechte kledinglabels wordt niet retour genomen.

Ruilen kleding
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel bijvoorbeeld in een andere maat of kleur kan door dit aan te geven in de retouropdracht of op de bon die meegestuurd wordt met het pakketje. Maar ook hiervoor geldt: eerst per mail contact met ons opnemen zodat wij uw verzoek kunnen goedkeuren. Kleding zonder origineel aangehechte kledinglabels wordt niet retour genomen.

Retourkosten
De retourkosten (verpakking en verzending) komen voor rekening van de klant. Yogini hanteert een gescheiden prijsbeleid, het rekent de verzendkosten niet door in de verkoopprijs, iets wat andere webshop veelal wel doen. Dit om alles overzichtelijk en zuiver te houden.

Goederen- en postadres:
Yogini
Weereweg 28 A
1732 LL Lutjewinkel

Contact- en bankgegevens Yogini:

Telefoon: +31 (0)224 541154 (tijdens kantooruren, behalve tussen 12.30-13.30 uur) b.g.g. 06-23427295

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg