Retourneren & ruilen

Afkoelingsperiode
Als klant heeft u een afkoelingsperiode van 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 90 dagen de tijd om het product terug te zenden. Controleer bij voorkeur direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Zo niet, neem zo snel mogelijk contact met ons op. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Kleding zonder origineel aangehechte kledinglabels wordt niet retour genomen.

Retourkosten
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Yogini vergoedt alle betalingen van de klant, exclusief eventuele leveringskosten door Yogini in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de klant hem de herroeping meldt. Tenzij Yogini aanbiedt het product zelf af te halen, mag Yogini wachten met terugbetalen tot Yogini het product heeft ontvangen of tot de klant aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Yogini gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de klant heeft gebruikt, tenzij de klant instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

Retourneren 
Voor een snelle en goede verwerking van het retour gezonden artikel is het volgende van belang: Voeg altijd de factuur of kopie van de factuur, bij het pakket. Bij het retourneren van meerdere pakketten, doe in elk pakket een briefje met uw gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en klantnummer.

Retourafspraak 
Voor het retour zenden van goederen dient u eerst per e-mail contact met ons op te nemen en de e-mail bevestiging van Yogini af te wachten, dit ter eventuele goedkeuring van uw verzoek. Een zending wordt alleen retour genomen mits het artikel in nieuwe staat verkeert, compleet is en in originele onbeschadigde verpakking is. De retourkosten komen voor rekening van de klant. Kleding zonder origineel aangehechte kledinglabels wordt niet retour genomen.

Ruilen kleding
Het ruilen van een kledingstuk voor hetzelfde kledingstuk, bijvoorbeeld in een andere maat of kleur, kan door dit aan te geven in de retouropdracht of op de bon die meegestuurd wordt met het pakketje. Maar ook hiervoor geldt: eerst per e-mail contact met ons opnemen zodat wij uw verzoek kunnen goedkeuren. Kleding zonder origineel aangehechte kledinglabels wordt niet retour genomen.

Retour- en postadres

Yogini
Weereweg 28 A
1732 LL Lutjewinkel
Nederland