Massage Olie

20 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

20 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Massage Olie

Zuivere massage olie voor pure ontspanning.

Naarmate de plantenergieën van de zuivere oliën je huid binnendringen, beïnvloeden ze en revitaliseren ze je lichaam van binnenuit. Eenmaal opgenomen, reizen de helende krachten van de individuele oliën door de bloedstroom naar de gebieden in het lichaam waar ze het meest nodig zijn en het effect kan onmiddellijk zijn.

Combineer deze natuurlijke geneeskunde met bekwame en zachte handen voor een krachtige lichaamservaring die jouw dag verheerlijken.

Ecologische plantaardige massage olie

De massage oliën in ons assortiment hebben de allerhoogste kwaliteit en zijn speciaal ontwikkeld om aan verschillende therapeutische behoeften te voldoen. De massage oliën zijn 100% koudgeperste ecologische plantaardige oliën, zonder toevoeging en dus geheel natuurlijk.

Voor een volledige lichaamsmassage heb je ongeveer 10 ml massage olie nodig. Voeg naar wens etherische olie toe voor een heerlijke aromatische geur.

Onze massage oliën zijn heel fijn wanneer ze zelf worden aangebracht als een lichaamsolie of als behandeling om spanning los te laten, stress te verlichten, energie te geven, passie op te roepen, angst te verlichten of om je te helpen slapen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg