Yoga Diversen

Voor je yogales ben je wellicht op zoek naar producten die yoga oefeningen leuker en makkelijker maken. Wij hebben diverse yoga accessoires van hippe yogatassen, yogaballen, tot functionele yogastoelen, yogabankjes, hoofdstandkrukken of yoga oogkussens en yoga gewichtszakken.

Yoga bal

Met een yogabal moet je lichaam zijn eigen kracht gebruiken om te voorkomen dat de bal beweegt of rolt, wat betekent dat je niet alleen je kern versterkt en je balans perfectioneert, maar waarbij je ook alle andere spieren in je lichaam verstevigt, voornamelijk in je benen en buik.

Yoga stoel

De yogastoel van Bodhi lijkt op een normale klapstoel, maar doordat het rug gedeelte ontbreekt maakt deze stoel perfect voor yoga. Een yogastoel kan worden gebruikt als hulpmiddel voor staande yogahoudingen die niet makkelijk zijn, of als ondersteuning voor rugbuigingen, wendingen en andere yogahoudingen die normaal te inspannend zijn.

Yoga oogkussen

Een yoga oogkussen is een prettige accessoire dat helpt je ogen en wenkbrauwen te ontspannen en licht blokkeert tijdens Savasana. Yoga oogkussens helpen je tevens volledig te ontspannen tijdens meditatie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg