Yoga Diversen

Waarom is een yoga wheel zo populair?

Een van de redenen waarom yoga wielen zo populair zijn is dat je ze op allerlei manieren kunt gebruiken. Je kunt een yoga wiel gebruiken om flexibiliteit en mobiliteit, kracht en stabiliteit te verkrijgen. Yoga wheels zijn tevens perfect voor pilates en fitness oefeningen.

We kennen allemaal de vele voordelen van yoga voor het fysieke lichaam. Wanneer je een yoga wiel in jouw yoga beoefening opneemt, kun je al deze voordelen naar een hoger niveau tillen. Yoga wielen helpen je je yogabeoefening in het algemeen te verdiepen.

Wat doet een yoga wheel?

Een yoga wiel stretcht onmiddellijk je hele lichaam aan de voorkant - heupen, buik, borst en schouders. Het is een serieuze hartopener! Het masseert de hele lengte van je wervelkolom op een veilige maar diepe manier. Het wiel helpt yogabeoefenaars dieper in houdingen te gaan, met name hartopenende houdingen zoals rugbuigingen en onderarmbalansen. Het is een geweldige tool voor het oefenen van onderarmen. Een yoga wheel opent je schouders zoals je nooit eerder hebt meegemaakt. Het is een hulpmiddel die, de houding van zitten en de schouders naar voren richten, helpt te veranderen. Een yoga wiel verbetert je balans en stabiliteit.

Yoga wielen zijn super leuk en voordelig met zoveel verschillende manieren om ze te gebruiken. Yoga wielen zijn een geweldige manier om je oefeningen te verdiepen - van balans, tot bouwkracht en ondersteuning bij geavanceerde yogahoudingen. Ze bieden therapeutische voordelen om ruimte in het lichaam te creëren en masseren de wervelkolom.

yogabal

Yoga Diversen

Voor je yogales ben je wellicht op zoek naar producten die yoga oefeningen leuker en makkelijker maken. Wij hebben diverse yoga accessoires van hippe yogatassen, yogaballen, tot functionele yogastoelen, yogabankjes, hoofdstandkrukken of yoga oogkussens en yoga gewichtszakken.

Yoga bal

Met een yogabal moet je lichaam zijn eigen kracht gebruiken om te voorkomen dat de bal beweegt of rolt, wat betekent dat je niet alleen je kern versterkt en je balans perfectioneert, maar waarbij je ook alle andere spieren in je lichaam verstevigt, voornamelijk in je benen en buik.

Yoga stoel

De yogastoel van Bodhi lijkt op een normale klapstoel, maar doordat het rug gedeelte ontbreekt maakt deze stoel perfect voor yoga. Een yogastoel kan worden gebruikt als hulpmiddel voor staande yogahoudingen die niet makkelijk zijn, of als ondersteuning voor rugbuigingen, wendingen en andere yogahoudingen die normaal te inspannend zijn.

Yoga oogkussen

Een yoga oogkussen is een prettige accessoire dat helpt je ogen en wenkbrauwen te ontspannen en licht blokkeert tijdens Savasana. Yoga oogkussens helpen je tevens volledig te ontspannen tijdens meditatie.

Yoga wheel of yoga wiel

Yoga wheels of yoga wielen zijn overal, en ze zijn populair! Ze zijn leuk, dynamisch, uitdagend en kunnen evolueren met je oefening. Een yoga wheel of yoga wiel is een cirkelvormige steun die helpt de voorkant van het lichaam te openen, ondersteunt in geavanceerde yogahoudingen en rolt de ruggengraat uit.

Waarom is een yoga wheel zo populair?

Misschien is een van de redenen waarom yoga wielen zo populair zijn dat je ze op allerlei manieren kunt gebruiken. Je kunt een yoga wiel gebruiken om flexibiliteit en mobiliteit, kracht en stabiliteit te verkrijgen. Yoga wheels zijn tevens perfect voor pilates en fitness oefeningen.

We kennen allemaal de vele voordelen van yoga voor het fysieke lichaam. Wanneer je een yoga wiel in jouw yoga beoefening opneemt, kun je al deze voordelen naar een hoger niveau tillen. Yoga wielen helpen je je yogabeoefening in het algemeen te verdiepen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg