Yoga Diversen

Yoga Diversen

Voor je yogales ben je wellicht op zoek naar producten die yoga oefeningen leuker en makkelijker maken. Wij hebben diverse yoga accessoires van hippe yogatassen, yogaballen, tot functionele yogastoelen, yogabankjes, hoofdstandkrukken of yoga oogkussens en yoga gewichtszakken.

Lees meer

Waarom is een yoga wheel zo populair?

Een van de redenen waarom yoga wielen zo populair zijn is dat je ze op allerlei manieren kunt gebruiken. Je kunt een yoga wiel gebruiken om flexibiliteit en mobiliteit, kracht en stabiliteit te verkrijgen. Yoga wheels zijn tevens perfect voor pilates en fitness oefeningen.

We kennen allemaal de vele voordelen van yoga voor het fysieke lichaam. Wanneer je een yoga wiel in jouw yoga beoefening opneemt, kun je al deze voordelen naar een hoger niveau tillen. Yoga wielen helpen je je yogabeoefening in het algemeen te verdiepen.

Wat doet een yoga wheel?

Een yoga wiel stretcht onmiddellijk je hele lichaam aan de voorkant - heupen, buik, borst en schouders. Het is een serieuze hartopener! Het masseert de hele lengte van je wervelkolom op een veilige maar diepe manier. Het wiel helpt yogabeoefenaars dieper in houdingen te gaan, met name hartopenende houdingen zoals rugbuigingen en onderarmbalansen. Het is een geweldige tool voor het oefenen van onderarmen. Een yoga wheel opent je schouders zoals je nooit eerder hebt meegemaakt. Het is een hulpmiddel die, de houding van zitten en de schouders naar voren richten, helpt te veranderen. Een yoga wiel verbetert je balans en stabiliteit.

Yoga wielen zijn super leuk en voordelig met zoveel verschillende manieren om ze te gebruiken. Yoga wielen zijn een geweldige manier om je oefeningen te verdiepen - van balans, tot bouwkracht en ondersteuning bij geavanceerde yogahoudingen. Ze bieden therapeutische voordelen om ruimte in het lichaam te creëren en masseren de wervelkolom.

yogabal