25 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

25 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogamatten Professioneel

Na een tijdje yoga te hebben gedaan, verlang je naar je eigen mat. Uiteindelijk is het de plek waar je je handen, voeten en gezicht op plaatst. Je realiseert je dat de huidige mat waar je gebruik van maakt glijdt, of dat hij niet genoeg dempt voor je knieën bij het aannemen van bepaalde poses. Je kunt niet veel meer van een deze mat verwachten. Het moment is daar om te investeren in een goede yogamat!

Juiste yogamat

Iedere gevorderde yogi weet hoe essentieel de juiste yogamat is voor yogabeoefening. Als een mat geen grip of demping heeft, ruikt of beschadigd is, kan hij je afleiden van je focus - plus de verkeerde mat kan gevaarlijk zijn als je ingewikkeldere bewegingen maakt.

Omdat iedereen zich op een ander niveau bevindt en een scala aan voorkeuren heeft als het gaat om een eigen yogamat, kun je in ons assortiment eenvoudig kiezen uit vele verschillende professionele yogamatten. Deze matten zijn praktisch, stabiel en comfortabel. Behalve de diversiteit aan kleuren, structuren en prints, zijn de matten tevens verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes.

Professionele yogamat

Onze professionele yogamaten zijn geschikt voor alle yogastylen. Door de hoogwaardige kwaliteit zijn deze matten zeer geschikt voor intensief gebruik, de matten beschadigen niet of nauwelijks en gaan zeer lang mee.

De materialen zijn dusdanig samengesteld waardoor de matten een uitstekende grip hebben, zelfs tijdens transpireren glijden handen en voeten niet weg. De matten zijn perfect ondersteunend en hebben een dichte demping dat ideaal is voor mensen met gevoelige knieën en polsen.

Materiaal professionele yogamat

De professionele yogamatten zijn gemaakt van (natuur)rubber, TPE of PVC. Dit sterke materiaal zorgt voor hoogwaardige en comfortabele matten.

Yogastudio kwaliteit

De professionele studio-kwaliteit yogamatten in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik, intensieve yogavormen en zware belasting. Deze yogamatten zijn zo goed als onverwoestbaar.

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg