Klysma

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 • Klysma set Klysma set

  Klysma set

  € 9,75
  Klysma set, darmspoeling van de dikke darm, om afvalstoffen en oude ontlasting te verwijderen.
 • Kaldi II witte koffie Kaldi II witte koffie

  Kaldi II witte koffie

  € 12,50
  Kaldi ll koffie heeft een zuiverende werking op het lichaam, geschikt voor klysma.

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Klysma, reiniging voor de dikke darm

Ayurveda gebruikt hiervoor klysma’s. Het reinigen van de dikke darm wordt als zeer heilzaam gezien, daar de dikke darm de hoofdzetel is van vata en het immers vata is die voor vele problemen (denk aan problemen die veroorzaakt worden door stress) kan zorgen.

Klysma de meest natuurlijke reiniging

De meest voor de hand liggende en zeer belangrijke reiniging is elke ochtend vroeg naar het toilet. Een goede manier om dit te stimuleren is het drinken van een glas lauwwarm water met het sap van een verse citroen en wat zout. Het zout trekt de afvalstoffen uit de bloedbaan. Men kan eventueel voor de smaak wat honing toevoegen. Daarna gehurkt gaan zitten met de handen op de knieën en een voor een de knie naar de vloer bewegen. Dit geeft een lichte druk op de darmen. Hierna naar het toilet.

Wat warme melk voor het slapen zal de darmen stimuleren. Men kan in ayurvedische centra een dikke darm spoeling laten doen.

Klysma

Klysma's werden en worden in de volksgeneeskunde veel toegepast, dit ter reiniging van de dikke darm, om spijsverteringsproblemen te verbeteren en om gifstoffen op een natuurlijke manier kwijt te raken.

Darmwand en darmflora

Naarmate we ouder worden raakt onze darmwand voorzien van harde korsten en brokken. Symptomen zijn onder andere een slecht functionerende dikke darm en een ontregelde darmflora waardoor obstipatie of diarree de dikke darm ontregelt. Een ontregelde darmflora kan ontstaan door stress, medicijngebruik en / of onregelmatig eten.

Kaldi ll koffie

Bij een klysma zorgt KALDI II koffie ervoor dat de darm tevens een gewenste verzorging krijgt. De KALDI II koffie geeft hoogwaardige mineralen af in de darmen, die ervoor zorgen dat de darmwand kan herstellen van de behandeling.

Toedienen klysma

Het toedienen van een klysma kan gezien worden als een 'innerlijke zelfreiniging'. Het reinigt de darm en verbetert de gemoedstoestand.

Hoe een klysma toedienen, lees meer...

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg