Kaldi II Groene Ongebrande Koffie

Kaldi II Groene Ongebrande Koffie

Shoti Maa Magic Box 12 theesoorten

Shoti Maa Magic Box 12 theesoorten

Kaldi II Groene Ongebrande Koffie

Nog 18 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
900010

Kaldi ll groene ongebrande koffie heeft een zuiverende en ontgiftende werking op het lichaam, zeer geschikt voor klysma.

€ 12,50
€ 12,50
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Kaldi II - Groene Koffie - Rauwe Ongebrande Koffiebonen

Kaldi ll groene ongebrande koffie (rauwe koffiebonen) heeft een volledige natuurlijke en vakkundige bewerking ondergaan waardoor al de positieve eigenschappen van de bonen worden behouden. Kaldi ll koffie heeft een zuiverende werking op het lichaam. De aanwezige oligo- afte sporenelementen zoals mangaan en ijzer e.a. zorgen tevens voor een optimale werking van alle lichaamsfuncties.

  • Gebruik: om gewoon te drinken en voor klysma 
  • Inhoud: per zak 250 gram

Gebruiksaanwijzing
Zet de Kaldi II koffie in een koffiezetapparaat met een papieren filter, 2 gram per tas. Kaldi II verandert in de kop van kleur, van lichtgeel naar donkergroen, dit is een normaal verschijnsel. Alhoewel het een extract van koffie is heeft Kaldi II groene koffie niet de smaak van gebrande koffie, doch wel van kruidenthee.

Klysma
Kaldi II is zeer geschikt voor klysma gebruik. Bij een klysma zorgt Kaldi II koffie ervoor dat de darmen behalve een effectieve reiniging ook worden verzorgd. De koffie geeft namelijk hoogwaardige mineralen af die ervoor zorgen dat de darmwand kan herstellen na de behandeling.

Zuiverende werking
Kaldi II heeft een zuiverende werking op het lichaam, in het bijzonder voor de spijsverteringsorganen om gifstoffen te verwijderen en vitamines toe te voegen.

Lees meer over koffieklysma, het gebruik en de voordelen ervan.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kaldi II Groene Ongebrande Koffie
Uw waardering