Meditatie Accessoires

Meditatiekleding

Er zijn wereldwijd vele vormen van meditatietechnieken ontstaan. De verschillende soorten meditatiekleding met bijbehorende kleuren hebben allen een achterliggend doel. Bij bepaalde meditatiestromingen zien we een specifieke kleur of stijl met een eigen filosofie. Ontdek meer over meditatiekleding.

Meditatie

Meditatie is een ontmoeting met het ware Zelf. Het is een middel om onze mentale, fysieke, emotionele en spirituele gezondheid te transformeren of in balans te houden.

Het is aan te bevelen om regelmatig te mediteren, omdat je daarmee op vele gebieden verbetering tot stand laat komen, en daardoor helderheid en harmonie ontstaat. Door meditatie komt de gemoedstoestand in een vredige staat, dit zorgt voor meer balans in het leven. Het Zelf realiseert het zelf.

Er zijn veel voordelen aan regelmatig mediteren, die zich uitstrekken tot een verbeterde kwaliteit van leven. Het is ook een uitstekende manier om je geest te trainen om in het huidige moment te blijven, in plaats van te veel in het verleden of de toekomst te leven.

Ontdek wat meditatie betekent en hoe het een methode kan zijn om dichter bij jezelf te komen.

Meditatiekussens

Vele mensen die mediteren vinden het fijn om een kussen te gebruiken tijdens meditatie. Een meditatiekussen helpt het lichaam om de juiste houding aan te nemen en te behouden. Een meditatiekussen biedt het comfort dat van belang is bij het beoefenen van meditatie.

Een meditatiekussen is een hulpmiddel om het lichaam op een juiste en comfortabele wijze te ondersteunen. Als het lichaam onvoldoende wordt ondersteund, kunnen benen, wervelkolom, heupen, schouders en hoofd verkeerd uitgelijnd raken, iets dat voor veel hinder kan zorgen. Het kan zelfs blijvende blessures veroorzaken als je blijft oefenen zonder de juiste ondersteuning. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom de meeste mensen een meditatiekussen gebruiken tijdens het mediteren.

Ontdek de verschillende soorten meditatiekussens.

Collectie Yogitri

De meditatie producten van het Fair Trade merk Yogitri zijn ecologisch en duurzaam geproduceerd. De Yogitri collectie bestaat uit 12 verschillende kleuren. De meditatiekussens zijn qua kleur altijd herzelfde en daardoor perfect te combineren met de andere Yogitri meditatieproducten zoals zabutons en oogkussens.

In de Yogitri collectie meditatiekussen zijn ook kussens met symbolen opgenomen. De verschillende esoterische symbolen op de meditatiekussens zijn fascinerend. De kleuren combinaties zijn met zorg gekozen. De unieke symbolen zijn fijnmazig op de meditatiekussens geborduurd.

Mantra

Mantra's beoefenen is één van de meditatietechnieken om voorbij de gedachten te komen. Mantra's maken de gedachten stiller, hebben een helende werking en maken de gemoedstoestand vrediger. Lees meer over mantra's.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg