Meditatie

Mediteren betekent lang in dezelfde houding zitten waardoor het lichaam zich ongemakkelijk kan gaan voelen. Een meditatiekussen wordt tevens gebruikt als yogakussen en biedt hoogte onder uw bekken voor een gezonde lichaamshouding.

Yogitri meditatiekussen

Het label Yogitri is ons eigen Fairtrade merk, dat met veel zorg en toewijding is ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht. Lang hebben wij over de ontwikkeling van de kussens, dekens, riemen, oogkussens en meer, gedaan om tot een prachtig, sterk en goede kwaliteit en prijsverhouding te komen.

Collectie Yogitri

Het Fair trade merk Yogitri bestaat uit 12 unieke kleuren en vele symbolen. De kleurcombinaties zijn eveneens met zorg gekozen en de symbolen zijn bijzonder en fijnmazig geborduurd aangebracht op het GOTS gecertificeerde meditatiekussen.

Naast de standaard meditatiekussens met een hoogte van circa 14-16 cm, zijn er in de collectie ook de poef / zitkussen modellen opgenomen en de traditionele Zafu - Zen kussens, bredere en lagere zit dan standaard.

Vulling meditatiekussen

De meditatie- en yogakussens zijn goed en ruim gevuld met biologische boekweitdoppen die zich vormen aan uw contouren, voor de meest comfortabele zit. Het katoen is stevig en duurzaam. De meditatiekussens hebben een binnenkussen met een rits rondom. De hoogte van het meditatiekussen kan worden aangepast door wat boekweitdoppen eruit te halen of toe te voegen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg