Meditatie

Meditatie

Meditatie is een ontmoeting met het ware Zelf. Mediteren is een middel om onze mentale, fysieke, emotionele en spirituele gezondheid te transformeren of in balans te houden.

Het is aan te bevelen om regelmatig te mediteren, omdat je daarmee op vele gebieden verbeteringen tot stand kunt laat komen, en daardoor helderheid en harmonie ontstaat. Door meditatie komt de gemoedstoestand in een vredige staat, dit zorgt voor meer balans in het leven. Het Zelf realiseert het zelf.

Er zijn veel voordelen aan regelmatig mediteren, die zich kunnen uitstrekken tot een verbeterde kwaliteit van leven. Het is ook een uitstekende manier om je geest te motiveren om in het huidige moment te blijven, in plaats van te veel in het verleden of de toekomst te leven.

Ontdek wat meditatie betekent en hoe het een methode kan zijn om dichter bij jezelf te komen.

Lees meer

Meditatie Accessoires

Meditatiekleding

Er zijn wereldwijd vele vormen van meditatietechnieken ontstaan. De verschillende soorten meditatiekleding met bijbehorende kleuren hebben allen een achterliggend doel. Bij bepaalde meditatiestromingen zien we een specifieke kleur of stijl met een eigen filosofie. Ontdek meer over meditatiekleding.

producten voor meditatie