Onderdelen 1 tot 32 van totaal 51

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 51

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Broeken

Yoga was ooit weggelegd voor alleen een paar echte yogaliefhebbers, maar is nu een van de meest populaire studio-oefeningen wereldwijd. Met de toename van de populariteit van yoga, creëren ontwerpers een breed scala aan yogabroeken voor yogabeoefenaars om te dragen tijdens een yogales.

Bootcut yogabroek

Misschien wel de meest populaire vorm van yogabroek, de boot gesneden broek levert verschillende belangrijke voordelen voor yoga-liefhebbers. Met hun volledige lengte en boot-cut flare, is deze fijn tijdens een yogales, maar ook op de weg er naar toe. Deze broek is ook een van de minst lichaamsbewuste opties, omdat de uitloop aan de onderkant van het been een tegengewicht kan vormen en visueel voor slankere heupen en dijen zorgt.

Yogalegging

Bij het houden van een yogapose, is het belangrijk dat zowel de yogabeoefenaar als de yogadocent een duidelijk beeld hebben van elke verbinding en hoek in het lichaam. Om deze reden kunnen diegenen die zich op hun gemak voelen in een "tweede huid" look het meeste halen uit een yogaoefening door het dragen van yogalegging. De nauwsluitende en lichaamsbewuste legging geeft veel aandacht aan een yogaoefening, waardoor de perfecte positie wordt bereikt.

Yoga capri broek

Deze korte en sportieve broek is een ideale pasvorm voor de warmere maanden van het jaar, en ook een solide keuze voor Bikram yoga of Hot yoga. De yoga capri broek komt halverwege de kuit, houdt yogabeoefenaars koel tijdens een yogales en zorgt ook voor een betere positie van de voet en enkel.

Foldover yogabroek

De comfortabele pasvorm van een yogabroek met een foldover taille is een geliefd bij veel yogabeoefenaars. In plaats een hoge taille die het bovenlichaam bedekt, heeft de foldover yogabroek een brede en losse tailleband die zacht op de heupen kan worden gevouwen. Naast de comfortfactor van deze broek, heeft dit yogakledingstuk een flatterende look. De brede band versmalt de heupen en maakt de contouren van de heupen, de buik en de schuine randen glad.

Harem yogabroek

De yoga harem broeken lijken veel op de traditionele kundalini yogabroeken. Hoewel de modieuze yogabeoefenaar misschien niet de volledige kundalini-stijl wil aannemen, kan de lossere pasvorm van een yogabroek, zoals een harembroek, een geweldige keuze zijn voor in de yogastudio. Een ruim zittende broek kan bijvoorbeeld meer ruimte geven om te ademen en te bewegen dan andere modellen.

Yoga kleding kopen?

Bij de aanschaf van yogakleding zijn er belangrijke aandachtspunten waarmee je rekening kunt houden. Wellicht ben je geïnteresseerd in de vele facetten die met yogakleding te maken hebben.

Ontdek alle ins en outs over yogakleding.

 

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg