Massage Matten

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Massage Matten

Massage matten voor ontspanning van de nek- en schouderpartij, rug, benen en voeten. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld de traditionele Zweedse voeten spijkermat, de Shiatsumat Pro van het merk Yogitri en het massage apparaat Shiatsu.

Acupressuur

Acupressuur is de regeneratieve massagetoepassing door stimulatie van bepaalde acupressuur triggerpoints en energiezones volgens Chinese traditie. Het gevoel van een aangename warmte helpt je de stress en spanning van de dag te vergeten. Fysieke en mentale problemen behoren tot het verleden. Ideaal voor iedereen, die zichzelf de reis naar de massagesalon wil besparen en ontspannen in het comfort van hun eigen huis.

Vital Acupressuur massagemat

Rust en innerlijke balans kunnen gemakkelijk verloren gaan in het dagelijks leven. Meditatie kan helpen bij het ontsnappen aan de drukte van alledag, gewoon voor onszelf zijn en tot rust komen. De acupressuur matten dragen ​​bij aan ontspanning en verbetert het meditatieve effect. Een doordacht concept, hoogwaardige verwerking, duurzaam materiaal en aantrekkelijke kleuren en designs maken de acupressuur mat van Vital de nummer één keuze als het gaat om ontspanning, regeneratie en meditatie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg