Meditatie Oogkussens

Meditatie Oogkussens

Een meditatie oogkussen wordt veelal gebruikt bij Yoga Nidra, meditatie en ontspanningsoefeningen. Het is een fijne meditatie accessoire dat helpt licht te blokkeren en je ogen en wenkbrauwen ontspant.

Het gebruik van een oogkussen tijdens liggende meditatie zal je ontspanning verdiepen. Laat het meditatie oogkussen licht rusten over je voorhoofd, je ogen en je bovenwangen. Het lijnzaad vormt zich naar je silhouet.

Yogini heeft voor jouw ontspanningsbehoeften rechthoekige of halve maanvormige meditatie oogkussens, gemaakt van zijde of katoen. Deze oogkussens worden ook wel comfortkussens of droomkussens genoemd en zijn gevuld met verschillende vullingen. De aromatische meditatie oogkussens hebben als voordeel dat ze verzachting bieden, de zenuwen kalmeren, slapeloosheid en onrustige gevoelens verminderen.

De meditatie oogkussens zijn licht verzwaard voor een zachte ontspanning. De kussenhoesjes zijn makkelijk afneembaar en wasbaar. Voor een verkoelend effect kun je het mediatie oogkussen voor gebruik enige tijd in de koelkast leggen.

Kies een meditatie oogkussen naar jouw wens, ze zijn leverbaar in diverse kleuren en verschillende geuren. We hebben oogkussens gevuld met lijnzaad, een mengsel van lijnzaad en lavendel, of een mix van aromatische lijnzaad met edelstenen.

 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Oogkussen ECO Swami
    Vanaf € 9,95
  2. Oogkussen ECO Buddhi
    Vanaf € 11,95 Vanaf € 0,00
  3. Oogkussen DeLuxe OM, LOTUS of MANDALA print
    Vanaf € 14,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst