Yoga Oogkussens

Yoga Oogkussens

Een yoga oogkussen is een fijne accessoire dat helpt licht te blokkeren en je ogen en wenkbrauwen ontspant tijdens Savasana, oogkussens helpen je ook volledig te ontspannen tijdens het mediteren.

Yogini biedt rechthoekige of halve maanvormige oogkussens gemaakt van katoen of zijde voor al jouw ontspannings- behoeften. Deze kleine kussens worden ook wel comfortkussens of droomkussens genoemd en zijn gevuld met verschillende vullingen. De aromatische oogkussens hebben als voordeel dat ze verzachting bieden, de zenuwen kalmeren, slapeloosheid en onrustige gevoelens verminderen. De oogkussens zijn licht verzwaard voor een zachte ontspanning. De kussenhoesjes zijn door de rits makkelijk afneembaar en wasbaar. Voor een verkoelend effect kun je het oogkussen voor gebruik enige tijd in de koelkast leggen.

Kies een oogkussen geheel naar jouw wens, ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren. We hebben oogkussens gevuld met lijnzaad, een mix van lijnzaad en lavendel, of een mengsel van aromatische lijnzaad met edelsteentjes.

 

Yogitri Oogkussens

De Yogitri oogkussens Swami (rechthoek) en Buddhi (halve maan) zijn met de hand gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn verkrijgbaar in 12 verschillende unieke kleuren. Deze prettige oogkussens zijn gevuld met organisch lijnzaad en heerlijk geurende lavendel.

Lees meer over biologisch katoen.

Yoga oogkussen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Oogkussen ECO Swami
    Vanaf € 9,95
  2. Oogkussen ECO Buddhi
    Vanaf € 11,95 Vanaf € 0,00
  3. Oogkussen DeLuxe OM, LOTUS of MANDALA print
    Vanaf € 14,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst